Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vedeli ste, že celulitídy sa dá dnes zbaviť už za 9 minút?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: isifa)

Že to znie ako rozprávka a ďalšie plané sľuby? Ani sa nie je čomu čudovať. Veď koľko žien sa už roky snaží vyhrať boj s týmto neestetickým nepriateľom, ktorý útočí najmä na zadok, stehná, boky, ale aj bruško?! A teraz je možné poraziť ho iba za 9 minút? Vyzerá to tak, že áno. Dôkazom sú samotné výpovede reálnych používateliek.

 

 

 

 

Panda Jobe, 39 rokov:

Vedeli ste, že celulitídy
Zobraziť galériu (5)
„Mám celý život problém s celulitídou, takže som bola naozaj prekvapená, keď som sa zoznámila s Adonia LegTone Serum. Vyskúšala som ho - aplikovala som sérum na nohu a po 9 minútach, nežartujem, sa celkom zmenil vzhľad mojej pokožky. Bola som v úžase, lebo keď som si to porovnala s nohou, ktorá nebola ošetrená sérom, vyzerala stále veľmi ochabnuto a vyčerpane. Noha ošetrená Adoniou bola bola pekná a pevná, bol to obrovský rozdiel. Pripomenulo mi to moje nohy pred 10 rokmi, kým som nemala 5 detí, takže som skutočne dojatá. Mali by ste to vyskúšať, je to úžasný produkt!“

 

Dana Southworth, 40 rokov:

Vedeli ste, že celulitídy
Zobraziť galériu (5)
„Vyskúšala som Adoniu LegTone Serum s 9 minútovým účinkom a zaznamenala som zlepšenie v štruktúre pokožky nohy, ktorú som sérom ošetrila v porovnaní so štruktúrou nohy, ktorá ošetrená nebola. Na vonkajšej strane stehna som si všimla spevnenie, zatiaľ čo druhá noha bola oveľa ochabnutejšia. Tieto výsledky ma veľmi potešili. Ja osobne som bola s výsledkom tohto produktu nadšená. Myslím, že ak chcete zlepšiť vzhľad partií postihnutých celulitídou, mali by ste vyskúšať práve tento produkt. Ja som spokojná, lebo funguje!”

Adonia LegTone Serum, je výrobok, ktorý bol po uvedení na americký trh vypredaný v priebehu 7 dní. Klinické testy vykonané v nezávislých amerických laboratóriách preukázali zredukovanie celulitídy až o 47% za 9 minút a o 70% po 6 týždňoch.

Zaujímavé je, že len málo z nás vie, čo je jednou z hlavných príčin celulitídy. Je to oslabenie a nečinnosť kmeňových buniek v pokožke. Ľudská pokožka je najväčšou zásobárňou kmeňových buniek, ktoré po 22. roku života strácajú schopnosť obnovy, slabnú a lenivejú. Ako schopnosť regenerácie slabne, naše tukové bunky začnú bujnieť a hromadiace sa toxíny vytvárajú komplikovanú a neestetickú „pomarančovú kôru“ na povrchu pokožky, známu ako celulitída.

Toto sérum ako prvé využíva regeneračné vlastnosti rastlinných kmeňových buniek, ktoré vdychujú život nečinným alebo oslabeným ľudským kmeňovým bunkám v pokožke.

Kultúra gréckych rastlinných kmeňových buniek – vyrobená z prírodných rastlinných zárodkov, je zmiešaná s vysokokoncentrovanou zmesou 23 organických olejov z rastlín egejského ekosystému, ktoré boli prefiltrované špeciálným procesom premiešavania.

Adonia LegTone Serum je prírodný produkt, účinkuje a....čo viac by sme mali čakať? Závisí iba od odvahy a chuti vyskúšať niečo nové. Zmena je život a život je zmena. Tak prečo nie? Navyše, ak nepomôže, výrobca garantuje 30 dňovú záruku vrátenia peňazí. A to je už čo povedať!

 

V termíne od 16.6. do 30.6. možete produkt Adonia Legtone Serum vyhrať v našej ANKETE.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu