Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Psovi adresovali list na vyšetrenie zraku

(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Muž v Británii nemohol veriť vlastným očiam, keď mu poštou prišla výzva, aby si nechal vyšetriť zrak. List totiž neadresovali jemu, ale jeho psovi Harrymu. Informoval o tom britský denník Daily Mail.

Rob Fryer (70) z Wilminsteru v južnom Anglicku sa domnieval, že výzva sa týka jeho, pretože nosí okuliare. Avšak na liste, v ktorom firma Vision Express tak isto ponúkala zaujímavú zľavu Fryerovej rodine a priateľom, bolo uvedené meno Harry Fryer. Harry je dvanásťročný novofundlandský pes. Síce už pociťuje roky, ale vidí stále dobre, vraví jeho pán a dodáva, že novofundlanďani sa obvykle dožívajú asi desiatich rokov.

Rob Fryer hovorí, že nejde o prvý prípad, kedy jeho pes Harry dostal list. Počas posledných týždňov mu prišlo i niekoľko reklamných letákov a dokonca i katalóg firmy ponúkajúcej všetko od oblečenia až po nábytok.

Pán chlpatého adresáta si myslí, že Harryho meno sa omylom dostalo do databázy, z ktorej čerpá niekoľko desiatok britských firiem. "To, že majú správne jeho meno i pohlavie, je úplne úžasné," myslí si dôchodca. "Teraz, keď je jeho meno niekde v databáze, som zvedavý, aké ďalšie ponuky mu prídu," dodáva. Nabudúce podľa neho dostane napríklad formulár k žiadosti o vystavenie kreditnej karty.

Firma Vision Express tvrdí, že kontakt na Harryho Fryera kúpila od inej spoločnosti. "Je možné, že zákazník omylom miesto vlastného mena uviedol meno svojho psa," objasňuje hovorca Vision Express James White.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu