Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

DiGi REVUE 4/2009 v predaji!

DiGi REVUE 4/2009 Zobraziť galériu (4)
DiGi REVUE 4/2009

Do aprílového vydania pripravila redakcia magazínu DiGi REVUE viacero zaujímavých materiálov, recenzie aktuálnych noviniek z oblasti spotrebnej elektroniky, digitálnej fotografie, videa a mobilnej komunikácie.

 

 

 

 

 

 

 

HD video a nielen to z pevného disku

DiGi REVUE 4/2009 v
Zobraziť galériu (4)
Ak máte nový HD ready, či FullHD televízor, oceníte článok o možnostiach prehrávania HD videa z pevného disku. Aby sme neostali iba pri teórii, otestovali sme 24 modelov z tejto čoraz populárnejšej kategórie zariadení.

 

Infračervená fotografia digitálne

DiGi REVUE 4/2009 v
Zobraziť galériu (4)
Ako sa neustále zvyšuje počet ľudí, ktorí sa venujú digitálnej fotografii, tak sa opätovne oživujú aj staré dobré techniky snímania. Takto sa dočkalo obnovenia aj infračervené fotografovanie, nie však v základnom spôsobe spracovania snímok, ale upravené. Pri využití počítačov a možností obsiahnutých v softvéroch sa tak dajú jednoduchšie a s menšími časovými nárokmi vytvoriť netradičné obrázky.

 

Fotosúťaž 2009 – vyhodnotenie 1. kola

DiGi REVUE 4/2009 v
Zobraziť galériu (4)
O humore vo fotografii to platí trojnásobne. Treba ho vidieť, mať v sebe a ešte ho aj vedieť zobraziť. Čistý humor vo fotografii by mal hovoriť sám, rečou obrazu. Bez slov. Niekedy to však nejde. Treba ho ešte umocniť, usmerniť vhodným textom. Dokonca aj takým kontroverzným ako je názov „Bez slov“ alebo „...“, „!“ či „?“. Podľa obsahu obrazu dať príslušné akcenty..

 

Vybrané recenzie

V recenziách vám predstavíme ďalšie takmer tri desiatky horúcich technických noviniek. Začnime napríklad „nezničiteľným“ digitálnym fotoaparátom Olympus mjuTough 9000, ktorý toho vydrží naozaj dosť... pokračovať môžeme prvým kompaktným ultrazoom Samsung WB500.

Z ponuky FullHD kamier Canon LEGRIA sme otestovali „dvojičky“ – HF200 a HF S100, ktoré ukladajú video na karty SDHC. Mysleli ste si, že elektónky už „vyhynuli“? Omyl presvedčí vás recenzia mikrosystému Philips MCM906, ktorý ponúka prehrávač CD/MP3, rádio, USB konektivitu, dva externé vstupy, výkon 2 × 75 W, solídnu reprosústavu a čosi navyše – elektrónkový predzosilňovač!

Aprílové vydanie magazínu DiGi REVUE už nájdete na stánkoch a v hypermarketoch!

Viac informácií na www.digirevue.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu