Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

OnlyFans modelka zistila, že jeden z členov rodiny platí za jej pikantný obsah: Z reakcie jej prišlo zle

(Zdroj: Instagram/sharnabeckman)

GOLD COAST – Dvadsaťsedemročnú austrálsku modelku na OnlyFans šokovalo nedávne odhalenie jedného z mužov, ktorý pravidelne platí za jej pikantný obsah. Ukázalo sa, že ide o člena jej rodiny. Keď ho konfrontovala, prišiel s úbohou výhovorkou.

OnlyFans modelka Sharna Beckmanová nedávno zistila, že jej bratranec tajne sledoval jej účet na platforme a kupoval jej pikantný obsah s hodnotením. Sharin bratranec bol pár mesiacov prihlásený na platforme OnlyFans, kde vystupoval pod iným menom. Keď odhalila jeho identitu, konfrontovala ho. Odpoveď, ktorú dostala, bola podľa nej obludná výhovorka. „Snažil sa mi povedať, že to nie je on, že je to vlastne jeho priateľ, ktorý je ženatý, takže nemôže používať vlastné meno ani kreditnú kartu,“ podelila sa o svoje skúsenosti pre portál Yahoo Lifestyle.

„Môj bratranec sa vraj ponúkol, že sa podelí o svoje meno a kreditnú kartu, aby sa iný chlap mohol pripojiť k mojej stránke,“ pokračovala. Sharna ani na sekundu neverila jeho príbehu a chcela vedieť, prečo sa jej bratranec vôbec pripojil a prečo si jej obsah kupoval. „Úprimne mi bolo zle od žalúdka a príliš som sa hanbila o tom niekomu povedať. Nechcela som, aby medzi rodinami vznikli nejaké nepríjemnosti,“ povedala.

„Takže som svojho bratranca odstránila zo svojho účtu na OnlyFans a zablokovala som aj jeho telefonické správy. Nechápem len, prečo sa vôbec prihlásil a prečo používal svoje skutočné meno. Chcel, aby som vedela, že je to on? A čo potom?“ dodala. 27-ročná Sharna a jej 30-ročný bratranec si boli blízki už ako deti a ako dospelí sa stretávali na rodinných stretnutiach.

Teraz, keď je medzi nimi toto nepríjemné tajomstvo, Sharna si pochopiteľne nie je istá, či s ním bude môcť pohodlne komunikovať na budúcich rodinných podujatiach. „Rodine som to nepovedala, pretože som nechcela medzi všetkými vyvolať drámu, už teraz sa kvôli tomu cítim trápne, vymýšľam si výhovorky, keď ide o rodinné udalosti, aby som tam nešla,“ povedala. „Myslím si, že to spôsobí veľkú drámu a že on to pravdepodobne poprie a urobí zo mňa klamárku,“ uzavrela.

Viac o téme: BratranecModelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu