Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Blondínka má hlavu v smútku, prišla o svadobné šaty za vyše tisíc eur: Snúbenec ich položil na... To nie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ADELAIDE – Nad roztržitým ženíchom sa vznáša oblak skazy po tom, čo omylom stratil svadobné šaty svojej budúcej nevesty za viac ako tisíc eur. Položil ich na strechu svojho auta, no zabudol na ne. Jeho nastávajúca zúfalo pátra po svojich vysnívaných šatách.

Budúca nevesta Lindel Cainová, fyzioterapeutka z Adelaide v Južnej Austrálii, v príspevku na Facebooku uviedla, že prišla o svoje svadobné šaty v hodnote 2 000 austrálskych dolárov (1 200 eur). Jej snúbenec Tom Mitton položil na strechu svojho SUV auta škatuľu so šatami, pretože sa bál, že pod váhou ostatných škatúľ sa šaty pokrčia alebo zničia. Nanešťastie však na škatuľu na streche zabudol a vyštartoval. Keď si uvedomil svoju strašnú chybu, spolu so snúbenicou v aute sa vrátil na miesto, kde šaty stratil.

„Zaparkovali sme auto a kráčali po Port Wakefield Road s nákladnými autami idúcimi okolo nás 80 kilometrov za hodinu a snažili sme sa nájsť škatuľu niekde na okraji cesty,“ uviedla Cainová pre televíziu 7News. Blondínka, ktorá spolu so svojím snúbencom plánuje svadbu už vo februári 2025, sa zúfalo snaží získať späť svoje šaty a ponúkla odmenu 500 dolárov (300 eur) každému s orlím zrakom, kto ich nájde a vráti.

Hoci priznáva, že je z celého incidentu nešťastná, snaží sa vidieť aj pozitívnu stránku veci. „Na svadbe z toho bude veľmi dobrý príhovor,“ zavtipkovala a dodala, že jej nastávajúci svoju chybu veľmi ľutuje. „Pre muža, ktorý príliš neprejavuje emócie, zo seba vydal veľa sĺz, pretože videl, aká som rozrušená,“ dodala Cainová.

Viac o téme: NevestaSvadobné šatySnúbenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu