Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena žila tri roky v novom dome, keď narazila na šokujúci objav: Neuveríte, čo sa skrývalo za skriňou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MUSKEGON – Každý, kto vyrastal pri sledovaní a čítaní knihy Narnie, určite sníval o dni, keď zistí, že sa môže cez svoju skriňu dostať na iné miesto. Práve takáto predstava sa naplnila jednej žene, ktorá objavila celú izbu skrývajúcu sa za skriňou.

Žena z Michiganu sa o svoj objav podelila na sociálnej sieti TikTok, kde uverejnila video svojho bizarného nálezu. Odhalila vo svojom dome skrytú miestnosť, keď sa snažila zbúrať vstavanú skriňu a vytvoriť tak viac priestoru pre ďalšiu miestnosť. Video sa od roku 2020 stalo virálnym a v súčasnosti opäť koluje po sociálnych sieťach. Dcéra majiteľa domu v popise videa uviedla: „Moja mama rozbila stenu skrine a vznikla z toho úplne nová izba, ktorú sme nikdy nedokončili. V tomto dome bývame už tri roky." Diváci po tomto nečakanom objave trochu žiarlili.

@abrianacristel

My mom broke her closet wall down and it turned out to be a whole new room that the people never finished. We’ve been at this house for 3 yrs

♬ original sound - Abriana Cristel

„Chcel by som nájsť celú ďalšiu časť môjho domu. Nikdy nebudem mať také šťastie," uviedol jeden z komentujúcich. Ďalší vtipkoval: „V tomto prípade ide o ďalšiu časť domu. Našli ste Narniu." Niektorí ľudia boli zmätení. Nemohli uveriť, ako je možné, že ju rodina nenašla už skôr – najmä preto, že priestor mal okná. Žena však uviedla, že pri predchádzajúcom prieskume jednoducho neobjavili ďalšiu miestnosť. Dodala: „Chvíľu sme dom prehľadávali hore-dole a nakoniec sme to vzdali."

Veľa ľudí ju varovalo, aby bola opatrná pri používaní skrytého priestoru. Jeden z nich uviedol: „Myslí si ešte niekto, že starí majitelia domu uväznili v miestnosti ducha a postavili stenu, aby ho tam ukryli a udržali... alebo sa to zdá len mne?" Ďalší sa pridal: „Som jediný, ktorý rozmýšľa nad tým, prečo to vôbec bolo zabednené? Čo sa v tej miestnosti stalo? To nikto nevidel Hill House?" Tretí upozornil: „Pravdepodobne tam držali démona. To ste nepozerali žiadne filmy o paranormálnych javoch?“

Viac o téme: NarniaTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu