Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena si objednala šaty z obľúbeného obchodu: Keď otvorila balík, našla krv a... Mrazivé varovanie!

(Zdroj: TikTok/anna_200.1)

TENNESSEE – Američanka Anna Elliottová zostala v šoku, keď našla v škatuli s objednaným tovarom ďalšie predmety, ktoré nemali s jej objednávkou nič spoločné. Prostredníctvom TikToku upozornila ostatných zákazníkov, aby pri otváraní zásielok od tohto obchodníka radšej zbystrili pozornosť.

Zákazníčka Anna Elliottová zverejnila na TikToku video, kde vysvetľuje, že v pondelok jej FedEx doručil balík od spoločnosti Shein, od ktorej si objednala šaty. V príspevku, kde vystupuje pod menom Anna Marie, však hovorí, že okrem toho bola v balíku aj fľaštička s ľudskou krvou a preliačená plechovka mexickej fazule. „Práve som dostala od Shein balík, ktorý obsahoval fľaštičku s ľudskou krvou od testovacej spoločnosti. Nebolo na nej žiadne meno, žiadna ordinácia lekára, žiadny dátum,“ povedala vo svojom príspevku. Elliottová uviedla, že následne oslovila spoločnosť na testovanie krvi a oznámila, čo našla. Údajne jej vysvetlili, že sa budú snažiť všetko objasniť a bežným ľuďom takéto zásielky posielajú. „Krv doručujú iba medzi lekármi,“ dodala.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

Autorka príspevku uviedla, že kontaktovala Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC), ktoré vyšetruje incident ako veľké biologické nebezpečenstvo. Vo svojom prvom videu povedala, že miestny šerif plánuje otestovať fľaštičku a ak zistí niečo znepokojujúce, obráti sa na CDC. „Ak dostanete balík od Sheinu, vysypte ho na stôl a predtým, ako sa ho dotknete, všetko si pozrite a potom si vydezinfikujte ruky. Buďte mimoriadne opatrní,“ upozornila Elliottová.

Spoločnosť sa k prípadu postavila čelom

K prípadu sa vyjadril aj hovorca spoločnosti Shein. „Keď sme sa dozvedeli, že zákazníčka dostala balík, s ktorým sa manipulovalo, okamžite sme začali vyšetrovanie. To ukázalo, že keď balík prešiel procesom kontroly kvality a opustil našu firmu, obsahoval len objednané položky. Zákazníčke budeme naďalej aktívne pomáhať pri jej ďalšom objasňovaní tejto udalosti,“ uviedol. Elliottová zverejnila sériu videí, v ktorých informovala, ako sa celá situácia vyvíja. Uviedla, že Shein sa jej aktívne snaží pomôcť a že fľaštička a plechovka pochádzajú z USA, nie z Číny. Kontaktoval ju niekto z vyššie postavených členov spoločnosti v Los Angeles a oznámil jej, že si prezreli všetky záznamy z ich spoločnosti.

Dospela k záveru, že s balíkom doručenom FedExom mohol manipulovať aj niekto iný. Elliottová tiež povedala, že doručovateľská spoločnosť jej veľmi nepomohla a chvíľu trvalo, kým sa konečne ozvali. Zamestnanec jej vysvetlil, že balíky sa niekedy pri preprave znehodnotia a že zamestnanci dávajú veci do iného balíka a niekedy to zle odhadnú. „Úprimne sa ospravedlňujeme za túto skúsenosť. Zaviazali sme sa zaobchádzať so zásielkami našich zákazníkov s maximálnou starostlivosťou a podnikáme príslušné kroky na vyriešenie tejto záležitosti,“ uviedli zástupcovia FedExu.

Nejde o prvý podobný prípad

V ďalšom videu ukázala Elliotová ihlu, ktorú údajne ešte v lete dostala jej kamarátka v balíku od firmy Shein. „Je to doslova šialené!“ napísal jeden z používateľov sociálnej siete. „Kto si myslel, že oblečenie, fazuľa a fľaštička s krvou patria do tej istej škatule?“ pýtal sa iný. „Tvoj vodič FedEx bol upír/heroínovo závislý/feťák,“ zažartoval tretí. Ďalší uviedli, že ich to neprekvapilo. „Kedysi som sledoval zásielky vysokej hodnoty zo spoločnosti, pre ktorú som pracoval. Šialené veci sa dejú stále,“ napísal jeden z nich. „Áno, pracujem vo FedExe a hoci som nikdy nevidel krv, určite sa to stáva. Ak sa zásielka nezničí, zvyčajne nemáme čas sa tým zaoberať,“ dodal iný.

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound
Viac o téme: KrvPlechovkaBalíkKuriérFedExShein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu