Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska prijala videohovor od priateľa úplne nahá: Nasledovala hotová nočná mora! Uf, to je ale trapas

(Zdroj: Instagram/brittany_hockley)

SYDNEY – Moderátorka podcastu sa podelila o hrôzostrašnú príhodu, ktorú by nechcel zažiť snáď nikto. Vysvetlila, že tesne predtým, ako vošla do sprchy, prijala videohovor od svojho priateľa. Netušila, že sa k nemu pripojí aj jeho rodina.

Influencerka Brittany Hockleyová ohromila svoju spolumoderátorku podcastu „Life Uncut“ Lauru Byrneovú, keď odhalila, že rodina jej priateľa ju videla nahú. Tridsaťšesťročná žena zo Sydney vysvetlila, že so švajčiarskym futbalistom Benjaminom Siegrisom udržiava vzťah na diaľku, čo znamená, že sa vo veľkej miere spoliehajú na aplikáciu FaceTime, prostredníctvom ktorej si telefonujú a zároveň sa aj vidia. Kvôli časovému rozdielu si vždy telefonujú ráno, keď sa Hockleyová pripravuje do nového dňa.

@lifeuncutpodcast

Britt told this story at our live show and it is one for the ages! On today’s ep we get the sequel to meeting the in laws for a errrrr second time. Our first ep of 2024 is out now! 💕💕💕 It’s good to be back

♬ original sound - Life Uncut Podcast

Vysvetlila, že bežne si niekde odloží svoj iPad, aby sa osprchovala, namaľovala a naraňajkovala. Počas tohto procesu telefonuje s priateľom. Jedno ráno jej zavolal priateľ vo chvíli, keď sa chystala vliezť do sprchy. Bez premýšľania hovor prijala aj napriek tomu, že bola úplne nahá. Medzičasom si zapla sprchu a promenádovala sa v zábere v Evinom ruchu. Až keď sa otočila späť a uvidela obrazovku iPadu, všimla si, že ju sleduje celá priateľova rodina.

„Pozerám sa na obrazovku a je tam Ben a hľadí na mňa a hneď vedľa Bena je Benova mama a Benov otec a Benova sestra,“ povedala. Priateľ ju predtým nevaroval, že sa k nemu pripojí aj jeho rodina. „Stála som tam a pozerala im do očí, moje prsia sa im pozerali do očí a oni sa pozerali do očí mne,“ zavtipkovala moderátorka podcastu. Napriek tomu, že po chvíli sa zo záberu uhla, nebolo pochýb o tom, že priateľova rodina si už stihla dobre obzrieť jej nahé telo. Aby toho nebolo málo, Siegrisova rodina bola celá pohromade, pretože sa chystali navštíviť hrob jeho starých rodičov.

Zdá sa však, že ani tento nepríjemný incident neotriasol ich vzťahom. Pár sa stretol v novembri 2022 a prvýkrát sa spojili cez zoznamovaciu aplikáciu Raya, zatiaľ čo Siegristov tím hral v Austrálii proti Sydney FC. Hockleyová strávila prázdniny v Škótsku, kde v tom čase býval aj Siegrist. Odvtedy spolu tvoria pár aj napriek tomu, že každý sa nachádza v inej krajine.

Viac o téme: RodinaNahotaInfluencerkaVideohovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu