Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO zachytáva podivné gigantické bytosti: Ich existenciu nikto nevie vysvetliť, reagovala už aj vláda

(Zdroj: Youtube/R100)

ILHA DO MEL - Na ostrove Ilha do Mel v brazílskom štáte Paraná bola zaznamenaná prítomnosť záhadných veľkých bytostí, ktoré si mnohí začali okamžite spájať s mimozemšťanmi. Ich pohyb údajne dokumentuje video zverejnené na sociálnej sieti. Objavilo sa krátko po tom, ako sa začali šíriť podobné informácie z Floridy.

Ostrov Ilha do Mel údajne navštívili mimozemšťania. Sú o tom presvedčení takmer všetci, ktorí si pozreli video šíriace sa na sociálnych sieťach. Dokumentuje totiž dve bytosti, ktoré sú vysoké zhruba tri metre a prechádzajú sa po úpätí tohto malého ostrova. Jedna z nich si prezerá pamiatky, zatiaľ čo druhá stojí tesne za ňou. Nachádzajú sa na vrchole kopca, ktorý je podľa miestnych obyvateľov ťažko dostupný. Tamojšie kríky im sotva siahajú po kolená. Vidieť aj to, ako dvojica máva rukami, čím pripomína správanie ľudí. 

Video bolo zverejnené len niekoľko dní po tom, ako obyvatelia Floridy tvrdili, že podobné vysoké bytosti sa prechádzali v nákupnom centre v Miami. "Mne stačí, keď vidím rýchlosť, akou tento tvor ide dolu kopcom. Každý, kto absolvoval trasy na týchto kopcoch vie, že sa nedá po ňom zostúpiť za jednu či dve minúty," napísal jeden z užívateľov Instagramu.

Do diskusie sa zapojila aj miestna brazílska vláda, ale nepotvrdila, či ide o turistov z inej krajiny alebo z inej planéty. "Veľkolepé leto v Paraná je iný príbeh a dokonca sa naň prišli pozrieť aj čudné bytosti," napísala na platforme X.

Viac o téme: BrazíliaParanáZáhadná bytosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu