Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zdravotná sestra odhalila nechutnosti, ktoré povedali muži počas pôrodu partnerky: Toto je fakt sila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Myšlienka pôrodu je desivá bez ohľadu na pohlavie. Nie je preto prekvapujúce, že muži častokrát počas pôrodu povedia rôzne bizarné veci. Zdravotná sestra vo videu zverejnenom na TikToku odhalila nechutnosti, ktoré počula od mužov počas toho, ako ich partnerky privádzali na svet ich potomkov.

Anna je zdravotná sestra, ktorá sa špecializuje na pôrod, popôrodné obdobie, ošetrovateľstvo a materstvo. Mnoho rokov asistovala lekárom pri privádzaní detí na svet. Vo svojom videu sa podelila o šokujúce veci, ktoré si vypočula, vrátane jedného otca, ktorý zahlásil: "Naozaj to tak strašne bolí?" Ďalší zas vraj poznamenal, že vagína jeho partnerky už nikdy nebude vyzerať tak, ako predtým.

@anna.the.nurse You see and hear some crazy things working in labor and delivery. Feel free to share your shocking stories. #babydaddyproblems #babydaddy #toxic #laboranddelivery #pregnant #pregnancy #thirdtrimester #birthplan #newmom ♬ Toxic - Britney Spears

Sestrička spomenula aj otca, ktorý sa počas pôrodu spýtal: "Kedy si myslíš, že sa to narodí? Lebo som naozaj hladný a potrebujem sa najesť." Viacero nastávajúcich oteckov sa podľa Anny sťažovalo na to, že pôrod trvá pridlho, zatiaľ čo ich partnerka rodila ľudskú bytosť. Ďalší sa zas sťažovali, že ich zo sedenia na stoličke bolí chrbát.

Niektorým dokonca vadilo, že ich partnerka vydávala zvuky. "Môžeš byť trochu tichšie? Si príliš hlučná," povedal jeden mladík. Iný pustil ruku svojej partnerky, ktorú sa takto snažil podporiť, pretože musel prijať hovor. Nie je prekvapujúce, že video získalo veľké množstvo reakcií. Väčšina ľudí len nechápavo krútila hlavou nad reakciou mužov. "Rozvodový právnik by stál do hodiny vedľa mňa," uviedla jedna z komentujúcich.

Viac o téme: PôrodZdravotná sestra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu