Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fitness influencerky pobúrili svet: Nechutné VIDEO z posilňovne! Okamžite ich vyrazili

(Zdroj: TikTok/noah_bermudez3)

SYDNEY - Dve nemecké fitness influencerky pobúrili ľudí na internete. V nedávnom videu zosmiešňovali muža cvičiaceho v posilňovni. Po tomto incidente údajne dostali zákaz vstupu do zariadenia. Jedna zo žien sa bráni a tvrdí, že došlo k nedorozumeniu.

Influencerky Berna a Debbs sa stali terčom kritiky užívateľov kvôli videu, v ktorom zosmiešňovali muža cvičiaceho v posilňovni. "Kopírovanie divného muža v rohu telocvične," okomentovali svoje zábery, ktoré v novembri zverejnili na TikToku. Obe sa pri napodobňovaní chlapíka hystericky smiali. Mnohí tvrdili, že muža doslova šikanovali. Po tom, čo sa ženy dostali pod paľbu kritiky, si účty na sociálnych sieťach zmenili z verejných na súkromné.

Dvojica sa odvtedy znovu objavila na sociálnych sieťach bez toho, aby sa zaoberala kontroverziou, ktorú spôsobila. Istý Noah Bermudez, ktorý ako jeden z mnohých verejne odsúdil správanie influenceriek, uviedol, že ho kontaktoval osobný tréner z posilňovne, ktorú Berna a Debbs navštevovali. "Dobrou správou je, že tento chlapík mi poslal správu a jeho kolega, ktorý je manažérom telocvične, ich vyhodil," tvrdil Noah, ktorý upozornil vedenie posilňovne na správanie žien.

Bermudez tiež prezradil, že ho kontaktovala Debbs a zdieľal snímku obrazovky správy, ktorú dostal. Debbs od neho žiadala, aby stiahol svoje prvé video. Podľa jej slov došlo k nedorozumeniu. Spolu s kamarátkou si údajne z cvičiaceho muža nerobili srandu, ale namiesto toho hravo kopírovali jeho pohyby. "Keďže sme stáli proti sebe, prišlo nám to zábavné. Sledovali sme jeho cviky a smiali sme sa pri tom, bohužiaľ, mnohí to video nepochopili, tak sme ho stiahli," napísala. Ďalej zdôraznila, že sú ochotné urobiť vyhlásenie, v ktorom vysvetlia zámer videa. "Nepodporujeme šikanovanie. Šikanovanie je hrozné," uzavrela.

Mnohí poukázali na to, že dve ženy sa doteraz verejne neospravedlnili za kritizované video a považujú ich správanie za neprijateľné a nechutné. Jeden chlapík uviedol, že video dokazuje, akým divokým sa svet v roku 2023 stal. Myslí si, že pre mladšie generácie sa v dôsledku sociálnych sietí stala pozornosť kyslíkom. 

Viac o téme: PosilňovňaFitnessŠikanaInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu