Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantné detaily zo sexuálneho života Napoleona: Milenky tínedžerky a takto dlho mal vydržať v posteli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Napoleon Bonaparte bol známym vojenským generálom, ktorý si v 19. storočí podmanil polovicu Európy. Nový film však okrem ťažkých bojov zaznamenáva aj jeho milostný život. Mal viacero mileniek a svoju manželku údajne nikdy neodmietol. Prekvapivá je najmä dĺžka jeho penisu.

Už 23. novembra príde no kín film Ridleyho Scotta s názvom Napoleon. Tešiť sa môžete na herecké obsadenie počnúc Joaquinom Phoenixom, ale aj pikantné detaily zo spálne slávneho vojenského génia. Napriek tomu, že mal údajne malý penis, mal počas svojho života množstvo mileniek. 

Pikantné detaily zo sexuálneho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Manželku nikdy neodmietol

Legenda hovorí, že Napoleon odmietol sex so svojou manželkou Josephine, ktorú vo filme stvárnila Vanessa Kirbyová, a protestoval: "Dnes večer nie, Josephine!" Neexistuje však žiadny záznam o tom, že by to povedal. Táto fráza v skutočnosti vznikla v piesni z roku 1911. Pravdou je, že Napoleon, ktorý prišiel o panictvo ako osemnásťročný v parížskom bordeli, sa nemohol svojej zákonitej polovičky nabažiť. S Josephine de Beauharnaisovou sa oženil v roku 1796 ako 26-ročný po tom, čo sa s ňou stretol na plese.

Bola to 32-ročná matka dvoch detí, ktorej prvého manžela v revolúcii zabili gilotínou. Posielali si pikantné ľúbostné listy, pričom Napoleon raz napísal: "Bozk na srdce... a jeden oveľa nižšie. Oveľa nižšie!" Keď sa vracal z bitky, raz jej povedal, aby sa pred milovaním neumývala a z dôvodov stratených v histórii nazval jej intímne partie "barón de Kepen". Josephine mu však bola neverná s iným vojakom, keď bol Napoleon na ťažení v Taliansku. Čoskoro mal aj on sám milostné aféry.

Dvojica nemala spolu deti, hoci Bonaparte zúfalo túžil po legitímnom dedičovi, a preto sa v roku 1809 rozviedol. Napriek tomu sa hovorí, že Josephine bola jedinou ženou, ktorú naozaj miloval. Jeho posledné slovo, keď zomrel vo veku 51 rokov v roku 1821 v exile na ostrove Svätá Helena, bolo "Josephine". Tá zomrela v roku 1814.

Mladá nevesta

V roku 1810 sa Napoleon oženil so svojou druhou manželkou, osemnásťročnou rakúskou arcivojvodkyňou Máriou Lujzou. Hoci si ho nechcela vziať, keď sa stretli, povedala mu: "Vyzeráš oveľa lepšie ako tvoj portrét." Evidentne sa s ním rada milovala. Napoleon ju považoval za krásnu a údajne ju rád štípal, aby jej prejavil náklonnosť. Pár mal syna, ktorý sa nakrátko stal Napoleonom II. Ale po konečnej porážke generála v roku 1815 si Mária Lujza vzala svojho milenca a potom sa vydala ešte dvakrát.

Viaceré milenky

Predpokladá sa, že Napoleon mal viac ako dvadsať mileniek. "Beriem ženy a zabúdam na ne," vyhlásil vraj kedysi. Tiež povedal, že smejúca sa žena je dobytá žena. V roku 1798 si začal v Egypte aféru s Pauline Fouresovou nazvanou "Napoleonova Kleopatra". Vydatú krásku zviedol po tom, čo ju vraj omylom polial vodou z džbánu a potom jej pomohol z mokrých šiat. V roku 1806 ho jeho sestra predstavila rozvedenej tínedžerke Eleonore Denuelleovej a mali spolu nemanželského syna. O rok neskôr sa stretol s dvadsaťročnou poľskou grófkou Mariou Walewskou, ktorú odlákal od jej starnúceho manžela. Tiež spolu splodili syna.

Pokoril ho jeho britský rival

Vojvoda z Wellingtonu bol známy tým, že viedol britské sily ku konečnému víťazstvu nad Napoleonom v bitke pri Waterloo v roku 1815. Ukázalo sa však, že aj v posteli mohol byť lepší ako jeho francúzsky rival. Predpokladá sa, že obaja generáli mali pomer so slávnou talianskou speváčkou Giuseppinou Grassiniovou a herečkou Marguerite-Josephine Weimerovou.

Tá sa nechala počuť, že britský vojvoda bol silnejší. Možno to nie je až také prekvapujúce. Napoleon vraj nútil milenky, aby na neho čakali nahé v predsieni, pričom sexuálne stretnutie netrvalo dlhšie ako tri minúty. Vedci dokonca zistili, že jeho zachovaný penis meria iba 3,8 centimetra.

Viac o téme: SexMilenkaAféraNapoleon Bonaparte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu