Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matka zúri: Pozrite, čo spravila predavačka v supermarkete jej synovi! Ako si to mohla dovoliť?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Istá žena ostala zhrozená po tom, ako predavačka v supermarkete z ničoho nič pobozkala jej malého syna. Nečakala pritom na dovolenie matky, ktorá len s úžasom sledovala, čo práve spravila.

Je bežné, keď sa pri mamičke či oteckovi s kočíkom pristaví niekto neznámy, aby pochválil, aké rozkošné dieťa majú. Mnohým to lichotí a sú tak ešte viac pyšní na svojho potomka. Všetko má však svoje hranice. Neznáma žena sa na Reddite podelila s nepríjemným zážitkom zo supermarketu. Prezradila, že predavačka sa opýtala jej dvadsaťmesačného syna, či mu môže dať pusu a vzápätí tak aj urobila. Matka sa ohradila, pracovníčka sa jej preto ospravedlnila, no nepomohlo. 

Matka zúri: Pozrite, čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Som tak nahnevaná! V potravinách, v ktorých nakupujem pravidelne, pobozkala predavačka môjho syna na ústa. Povedala som jej, aby také veci nerobila. Viem, že na mnohých ľudí pôsobím kamarátsky a možno si myslela, že mi to nebude vadiť, ale toto?!" napísala v príspevku. Lekári pritom neodporúčajú bozkávať malé deti na ústa, obzvlášť, ak ste prechladnutí, pretože to môže u neho vyvolať neonatálny herpes. 

Ľudia sú zo správania predavačky rozhorčení podobne ako samotná zákazníčka. "Ako to vôbec môžu urobiť dieťaťu, ktoré nepoznajú?" zamýšľa sa jeden užívateľ. Ďalšia osoba priznala, že má podobný zážitok. "Bola som pred časom v obchode s mojím 1,5-ročným synom, ktorý jedol banán. Podišla k nemu cudzia pani a spýtala sa, či si môže odhryznúť. Myslela som, že žartuje, ale ona si z neho naozaj odhryzla a odišla preč." 

Viac o téme: BozkObťažovanieSupermarketPredavačkaObchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu