Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nadržaní kolegovia si to rozdali na WC v kancelárii: Pikantné VIDEO! Zabudli, že vidno ich siluety

(Zdroj: X/noticiasenx)

MEDELLÍN - Dvojicu, ktorá sa pokúsila o diskrétny sex v kancelárii, nakoniec videli desiatky okoloidúcich. Evidentne zabudli, že cez okno toalety vidno ich siluety. Jeden z očitých svedkov nakrútil akt na video. Komentujúci vtipne poznamenali, že si len užívajú radosti života.

Jeden náhodný okoloidúci, ktorý si prezeral budovu veľkoobchodného trhu Central Mayorista de Antioquia v Medellíne v Kolumbii, nakrútil milencov v akcii na telefón. Svoje video nazval "pornom na toalete v kancelárii". 

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Dvojica sa snažila zachovať diskrétnosť tým, že sa zamkla na jednej z kancelárskych toaliet. Neuvedomili si pritom, že ich sexuálne radovánky budú cez sklo jasne viditeľné. Veľkoobchodný trh je jednou z najrušnejších oblastí Medellínu, nie je preto prekvapením, že ich spozorovali desiatky okoloidúcich.

Jeden z miestnych video okomentoval slovami: "Obaja dostali, čo chceli." Ďalší vtipne podotkol, že ide o zlú architektúru budovy. Tretia osoba napísala: "Len sa dobre bavia, užívajú si život a radosti, ktoré sú ešte zadarmo."

Viac o téme: SexSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu