Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Turistka kŕmila pštrosy vo výbehu: Keď si neskôr pozrela VIDEO, zhrozila sa! Nečakané odhalenie

(Zdroj: TikTok/bikearth_)

BOTSWANA - Žena, ktorá hľadala svoj stratený zásnubný prsteň, zostala v šoku. Keď si totiž pozrela zábery z dovolenky, zbadala zlodeja v priamom prenose. V skutočnosti však nejde o človeka, ale o zviera. Ľudia na TikToku, kde zverejnila vtipné video, sa neubránili smiechu.

Mladá žena momentálne cestuje po svete so svojou snúbenicou a dokumentuje ich dobrodružstvá. Nedávno si uvedomila, že stratila zásnubný prsteň. Rozhodla sa preto skontrolovať zábery z dovolenky, aby zistila, kedy ho mala naposledy na prste.

Zostala v nemom úžase, keď zistila, že v skutočnosti prichytila zlodeja šperkov priamo pri čine. Vo videu vidno budúcu nevestu, ako naťahuje ruky, aby nakŕmila pštrosy vo výbehu, keď ju jeden potiahol za ruku.

Čo si ale nevšimla, bolo, že jeden z nich jej zobákom potiahol prst na ruke a prsteň prehltol. Zreteľne to bolo vidno v spomalenej verzii videa. Užívatelia neskrývali svoje zdesenie, ale ani pobavenie z vtipného momentu. Niektorí dokonca pštrosa označili za vreckového zlodeja.

"Užil to ako aspirín," zažartoval jeden z komentujúcich. "Toto sa stalo mojej mame počas svadby v zoo. Zamestnanci to museli ‚monitorovať‘ a zavolali nás, keď bol prsteň ‚dostupný na vyzdvihnutie‘," uviedla ďalšia osoba. 

Viac o téme: DovolenkaPštrosPrsteňKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu