Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žena zostala ohromená, keď zistila, že celý život používala verejné toalety zle: Robíte TOTO aj vy?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Žena zostala ohromená po tom, čo zistila, že celý život nesprávne používala verejné toalety. Predstavila svoju nezvyčajnú metódu splachovania, ktorú používa. Údajne ju to naučila mama s hraničnou germafóbiou. Iní ľudia ju však ubezpečili, že nie je sama.

18-ročná žena prišla na to, že celý život používala verejné toalety nesprávne. Zistila to až počas rozhovoru s kamarátkou. Podľa slov ženy splachovala záchod nohou, pretože si myslela, že sa to tak jednoducho robí. „Používam záchody nesprávne,“ napísala v príspevku na Reddite. Vysvetlila, že túto metódu jej predstavila mama, ktorá trpí hraničnou germafóbiou.

Žena zostala ohromená, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

„Viete, ako zvyčajne musíte stlačiť páku, aby ste spláchli? Bolo mi povedané, aby som na ňu stlačila nohu, čím som zabránila akémukoľvek zbytočnému dotyku. Urobila som to v každom jednotlivom verejnom záchode, v ktorom som kedy bola,“ napísala ďalej. Keď ale jej kamarátka zmienila splachovanie rukou, zostala šokovaná.

„Potom sa ma spýtala, ako splachujem a ja som povedala: ‚Použitím nohy‘. Bola som úplne ohromená, že používa ruku, a bola zmätená a zhrozená, že som celý život v podstate kopala do záchodov,“ napísala žena a dodala, že teraz ju jej správanie na verejných toaletách prenasleduje ako nočná mora. Príspevok rozdelil ľudí na dva tábory. Mnohí priznali, že robia to isté.

Žena zostala ohromená, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

„Aj ja používam nohu,“ napísal jeden z komentujúcich, na čo žena odpovedala: „Nie som sama!“ Iný uviedol, že splachovať stláča rukou, no predtým naň položí kúsok toaletného papiera. „Hneď ho hodím do mysy a spláchnem tiež, alebo ho hodím do koša, ak tam nejaký je. Oveľa jednoduchšie ako pomocou nohy,“ dodal komentujúci. Iní však nevideli problém v používaní rúk, pokiaľ si ich potom umyjete. „Váš mobil je pravdepodobne špinavší ako verejná toaleta. Keď skončíte, stačí si umyť ruky a bude to v poriadku,“ uviedol komentujúci.

Viac o téme: ToaletyŽenaGermafóbia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu