Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž sa plavil v rieke, keď sa o jeho loď niečo obtrelo: Keď uvidíte čo, až vás strasie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WALES - Najhoršou nočnou morou snáď každého je pádlovať v rieke alebo mori a pocítiť slizké stvorenie, ktoré sa zakráda popri vašom člne. To na vlastnej koži zažil muž z Walesu. Takéto niečo by ste čakali asi len v hororovom filme.

Pobrežný zberač Craig Evans pádloval vo vodách Walesu, keď narazil na niečo, čo by ste mohli očakávať v hororovom filme s názvom Teeth (2007). Zdieľal záber strašidelného stvorenia na Instagrame. Na fotografii vidno čudného tvora s doširoka otvorenými ústami plnými ostrých zubov. 

"Našiel som mŕtvu mihuľu morskú pri love pstruhov v rieke v západnom Walese. Tieto zázraky prírody sa rodia v sladkých vodách, živia sa drobnými riasami a mikroorganizmami, až kým migrujú do mora, aby lovili väčšie ryby," vysvetlil Craig. Mihule sa svojimi ústami prichytávajú k boku rýb a sajú im krv. Jediný cicavec, ktorý ich žerie, sú vraj vydry. Podľa Evansa sú tieto starodávne druhy rýb bez čeľustí znakom zdravého ekosystému.

Jeden užívateľ sa spýtal, či sa mihule môžu prisať aj na kožu ľudí, na čo Craig odpovedal, že sa to môže stať, ale o niečom takom ešte nikdy nepočul. Mnohí priznali, že ich stvorenie vystrašilo. "To je živočích? Nevedel som, že tu existuje! Neuveriteľné," poznamenala jedna osoba. 

Viac o téme: RybaWales
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu