Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ľudí pobláznilo VIDEO slona so služobným vozidlom: Našťastie bol personál vo veži!

(Zdroj: Twitter/ParveenKaswan)

INDIA - Videá, ktoré zachytávajú zvieratá, sú na sociálnych sieťach veľmi populárne. Výnimkou nie sú ani nedávne zábery, ktorých autormi sú indickí lesní úradníci. Zachytávajú slona, ktorý sa zabáva s ich služobným vozidlom. Video získalo veľké množstvo pozitívnych reakcií a komentárov.

Sledovať zvieratá, ktoré sa bavia vo voľnej prírode, môže byť niekedy veľmi vtipné. Príkladom je nasledujúce virálne video, ktoré zachytáva slona, ako sa zabáva so služobným autom lesnej služby. Video na Twitteri zverejnil dôstojník Indickej lesnej služby (IFS) Parveen Kaswan.

Na záberoch vidno slona, ktorý pomaly kráča smerom k vozidlu. Dvere džípu sú otvorené a obrovské zviera ich pomocou chobotu na jednej strane pozatvára. Potom na niekoľko sekúnd rozhýbe auto a následne sa rozbehne smerom k džungli. "Zdá sa, že rozbil naše vozidlo len pre zábavu. Našťastie bol personál vo veži. Život v džungli," okomentoval zábery Kaswan. 

Ľudia si video okamžite zamilovali. "Príroda je vždy prekvapujúca," uviedol jeden z komentujúcich. "No tak! Len sa uisťuje, že sa dvere správne zatvárajú a môžu vás ochrániť pred ostatnými divokými zvieratami," poznamenal ďalší. 

Viac o téme: SlonIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu