Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO z hotela v Španielsku, nad ktorým budete krútiť hlavou: Naozaj sú toto schopní robiť dovolenkári?!

(Zdroj: TikTok/johnyates98)

COSTA DEL SOL - Dovolenkári, ktorí si rezervujú ležadlá pri bazéne v rezortoch, vedia mnohých poriadne vytočiť. Napriek tomu, že niektoré hotely už zaviedli patričné opatrenia, stále sa nájdu ľudia, ktorí s touto praktikou nechcú prestať. Na TikToku sa objavilo ďalšie video, ktoré to potvrdzuje.

Ešte stále je mnoho dovolenkárov, ktorí majú potrebu rezervovať si ležadlá pri bazénoch v rezortoch. Mnohí sa prebúdzajú už na úsvite a so zatajeným dychom čakajú na signál personálu, aby sa mohli prihrnúť k ležadlám a hodiť na ne svoje uteráky. Jeden TikToker, ktorý sa ubytoval v hoteli v Torremolinos na španielskom pobreží Costa del Sol, niečo podobné pozoroval z okna.

Jeho video zachytáva množstvo ležadiel, na ktorých sú rozložené uteráky. Okrem pár kráčajúcich osôb je však okolie bazéna úplne prázdne. Dovolenkári si po rýchlej akcii odbehli na raňajky do reštaurácie. Niektoré hotely už zaviedli opatrenia na boj proti turistom, ktorí si rezervujú ležadlá uterákmi, aj keď ich v skutočnosti nepoužívajú. Zamestnanci sú oprávnení zhabať uterák na ležadle, ktoré je dlhší čas prázdne a uvoľniť tak miesto niekomu inému.

S podobnými incidentmi sa v Costa del Sol stretla aj Charlotte Chartellová z Británie. Pre Mail Online prezradila, že ľudia si navzájom kradli ležadlá. "Sú tu dva bazény, ale len jeden pre deti, takže každý sa chce dostať čo najbližšie aj k toboganom. V hoteli rozhodne nie je dostatok ležadiel na počet hostí. Len čo plavčík otvorí bránu, ľudia doslova nabehnú dnu. Niektorí dokonca posielali svoje deti, aby predbehli dospelých. Je to šialenstvo. Bola som tam týždeň pred začiatkom prázdnin, takže bohvie, ako je to teraz," priblížila. 

Viac o téme: DovolenkaTuristiRezortŠpanielskoCosta del Sol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu