Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Čo zbadáte ako prvé na FOTO? Test prezradí, či máte šiesty zmysel alebo nie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Sociálne siete zverejňujú rôzne testy osobnosti, vďaka ktorým sa o sebe môžete veľa naučiť. Príkladom je aj tento test, ktorý sa objavil na TikToku. Stačí, keď sa pozriete na obrázok a poviete, čo vidíte ako prvé, či muža alebo tučniaka. Výsledky vás možno prekvapia.

Osobnostné testy môžu byť zábavným spôsobom, ako spoznať seba samého a odhaliť zručnosti alebo vlastnosti, o ktorých ste možno nikdy predtým neuvažovali. Jeden taký test údajne odhalí, či ste nezávislá duša s odvrátenou stránkou alebo vysoko intuitívna osoba so šiestym zmyslom, pokiaľ ide o emócie iných. Teraz už možno máte celkom dobrú predstavu o tom, ako a kde sa v tomto ohľade zaraďujete, ale roztomilá optická ilúzia vás v tom môže utvrdiť. Osobnostný test zdieľala TikTokerka Mia Yilinová. Zachytáva mužskú tvár aj tučniaka.

"Ak ste ako prvého videli tučniaka, potom ste nezávislý duch, ktorý túži po slobode a autonómii. Darí sa vám, keď máte priestor presadzovať svoje vlastné záujmy a ciele," povedala Mia s tým, že zároveň môžete byť niekedy považovaní za trochu neprítomných alebo vzdialených kvôli dôležitosti, ktorú pripisujete tráveniu času osamote. 

Čo zbadáte ako prvé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Tí, ktorí ako prvé uvidia mužovu tvár, môžu mať šiesty zmysel, pokiaľ ide o emocionálnu inteligenciu. "Vaša intuícia je mimo tabuliek a môžete ľahko vycítiť emócie a zámery iných ľudí," prezradila Yilinová. Zároveň varovala, že keďže sú takíto ľudia nadaní, budú pravdepodobne tiež sužovaní pochybnosťami o sebe a môžu hľadať potvrdenie od iných, čo spôsobí, že budú spochybňovať svoje vlastné inštinkty.

Mnohí užívatelia boli ohromení zdanlivou presnosťou testu. "Poznáte ma lepšie ako väčšina mojich priateľov," uviedol jeden z komentujúcich. Iná osoba však prišla so zaujímavou otázkou: "Čo ak vidím oboje súčasne?"

Viac o téme: Optická ilúziaTest osobnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu