Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blondínka pod paľbou kritiky: Keď nevesta videla, v čom prišla oblečená na jej svadbu... PSYCHO!

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/drobach)

MIAMI - Kamarátka ženícha si na jeho svadbu obliekla biele šaty, čím rozpútala absolútne peklo a v súvislosti s incidentom už padli aj nechutné vyhrážky. K celej záležitosti sa vyjadrila aj dotknutá hostka, ktorá tvrdí, že v žiadnom prípade neporušila dress code.

Nevesta bola mimoriadne rozrušená po tom, čo zistila, že priateľka jej nastávajúceho si na svadbu obliekla biele šaty. Ľudia na sociálnych sieťach sa však rozchádzajú v názore, či za módne faux pas môže odvážna hostka alebo samotná nevesta. "Toto dievča malo na svadbe mojej kamarátky biele šaty," uviedla 28-ročná Kristina Drobachová z Miami vo svojom príspevku na TikToku. Vo virálnych záberoch sa objavila údajná vinníčka, vydatá matka štyroch detí Lana Kaufmanová z Texasu, ktorá si obliekla dvojdielne šaty mliečneho odtieňa s nafúknutými rukávmi od ukrajinského módneho domu Gasanova.

Drobachová povedala, že kvôli Kaufmanovej šatám sa všetky oči svadobčanov upierali na neprávom predpokladanú nevestu. "Všetci hovorili o dáme, ktorá mala na sebe tieto šaty. Jeden z pracovníkov z miesta konania sa spýtal, či je Kaufmanová nevesta. Viacero ľudí si ju pomýlilo s nevestou." 

Podľa Kristiny nevesta, s ktorou sa priatelila takmer desať rokov, bola zdesená z Laninej pochybnej módy a dokonca sa o svojom nešťastí zdôverila ženíchovi. Nakoniec sa však rozhodli nerobiť z toho  rozruch v snahe užiť si pokojný obrad. Keď sa však ženích dozvedel o Drobachovej príspevku na TikToku, údajne sa jej vyhrážal v sérii nechutných korešpondencií. "Poslal mi tri hlasové správy s priamymi hrozbami - úplne nechutné, škaredé správy." 

@drobach Reposting my viral dress video, story time coming today #whitedress #girlinwhitedress #malibu ♬ original sound - Kristina Drobach

Drobachová trvala na tom, že jej video nemalo spôsobiť blondínke žiadnu ujmu. "Nikdy som neplánovala uraziť túto dámu alebo ju zneuctiť. Zažila veľa nenávisti, ale nezaslúži si byť tak nenávidená," vysvetlila. Na svoju obranu Lana uviedla, že si jednoducho vybrala bielu zo štyroch farieb dress codu. To naznačuje, že nevesta a ženích údajne označili bielu za schválenú farbu pre hostí.

Viac o téme: SvadbaNevestaŽeníchDress code
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu