Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Ranná rutina krásky ľuďom vyrazila dych: Zvládli by ste TOTO každý deň?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BOLTON - Na LinkedIne sa mnoho ľudí delí o svoje extrémne rutiny a praktiky, vďaka ktorým sa im darí v osobnom aj pracovnom živote. Jedna žena však všetkých prekonala šokujúcim príspevkom. Uviedla, že každý deň vstáva pred štvrtou hodinou ráno a ľudia tomu jednoducho nedokážu uveriť.

Mať rannú rutinu nie je zlé, no dôležité je myslieť na zdravé hranice. Raňajky, káva, sprcha, sledovanie správ, možno aj nejaké krátke cvičenie, sú súčasťou zvyklostí, ktorými začínajú svoj deň mnohí z nás. Zdá sa však, že niektorí to privádzajú do absolútneho extrému. Chloe Alice Louise Boothamová šokovala ľudí zverejnením svojej rannej rutiny na sociálnej sieti LinkedIn, podľa ktorej vstáva každý deň o 3:45. Vraj jej takýto skorý budíček vôbec nevadí. 

"Každý deň mi budík zvoní o 3:45! Prečo? Pretože to absolútne milujem. Vďaka tomu som produktívnejšia, jem viac (4500 kalórií za deň) a v konečnom dôsledku som posadnutá procesom a rastom a bez ohľadu na to, aká je situácia, vždy chcem viac, pretože viem, že môžem dosiahnuť viac," približuje obchodná manažérka.

Vo svojom príspevku sa podelila aj o kompletnú rannú rutinu:

3:45 - Zobudím sa a vstanem z postele.

4:00 - Osprchujem sa a oblečiem si oblečenie do posilňovne.

4:15 - Vyjdem von z domu a v aute zjem tyčinku.

4:30 - Ponaťahujem sa a pripravím na cvičenie v posilňovni.

5:40 - Na 15 minút vojdem do sauny a potom rovno do ľadovej sprchy.

6:15 - Vyjdem von z posilňovne, na ceste domov počúvam podcast.

6:30 - Ranná prechádzka s Hugom.

7:15 - Vrátim sa späť domov na proteínové raňajky so šálkou čaju.

8:00 - Sedím pri stole, pripravená začať deň. 

 

HYROX Glasgow 2023✔️ 12 weeks ago I set myself a challenge that I was going to complete Hyrox Glasgow, this was just a...

Posted by Chloe Alice Louise Bootham on Sunday, February 12, 2023

Niet pochýb o tom, že táto rutina nie je pre každého. Boothamová ale vysvetlila, že pred nejakým časom si najala nového trénera, ktorý je pre ňu k dispozícii o 4:30 ráno. Ľudia na jej priznanie reagovali zmiešane. Zatiaľ čo tí podobne zmýšľajúci jej vyjadrili podporu, iných to skôr vystrašilo. "Ako dlho vstávate už o 3:45? To je šialený záväzok. Dieťa odvedľa ma bežne budí v podobnom čase," uviedol jeden z komentujúcich. Chloe doplnila, že spať chodí okolo 21:00, čo vysvetľuje jej schopnosť pravidelne vstávať takto skoro ráno.

Viac o téme: CvičenieLinkedinChloe Alice Louise Bootham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu