Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Učiteľka odišla zo školy a začala predávať svoje sexi FOTO: Muži žobrú, aby mohli byť mojimi študentmi!

(Zdroj: TikTok/sofia_coste)

LONDÝN - Bývalá učiteľka Sofía Costeová si získala množstvo fanúšikov a vďaka TikTok videám ju mnohí užívatelia prosia, aby sa mohli stať jej študentmi. Vzhľadom na obsah príspevkov však nie je dôvodom ich túžba vzdelávať sa alebo aspoň nie tak, ako sa vzdelávame v škole.

Keď sa Sofía vzdala kariéry učiteľky, začala ponúkať na internete svoje fotografie s pikantným obsahom. "Prestala som učiť, aby som mohla predávať sexi fotky a ľudia ma teraz prosia, aby som ich mohla učiť," hovorí atraktívna Španielka. 

Svojimi príspevkami si získala tisíce fanúšikov na Instagrame a TikToku, kde pózuje v provokatívnych kostýmoch, ktoré sú väčšinou tematicky spojené s jej pôvodným povolaním. "Môžete mi dať hodiny anatómie, prosím?" pýtal sa jeden užívateľ. "Chcel by si byť mojím študentom?" pýta sa brunetka vo videu, kde má výrazný mejkap a červený rúž. "Áno, chcem," okamžite reagoval jeden z fanúšikov. 

Costeová nielenže zverejňuje na sociálnych sieťach pikantné zábery, ale predáva ich aj na platforme OnlyFans, kde sa prezentuje ako "učiteľka, ktorú ste nikdy nemali". A tomu sa tedá naozaj dá veriť. 

Viac o téme: UčiteľkaOnlyFansSofía Coste
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu