Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO ľadovca z Kanady sa stalo hitom: Keď uvidíte, ako vyzerá celý, pôjdete do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEWFOUNDLAND - Fotograf zachytil prostredníctvom dronu neďaleko kanadského pobrežia kuriózny ľadovec tvarovaný takmer presne ako mužský reprodukčný orgán. Fotografie sa stali okamžite virálnymi. Výjav vyzerá tak reálne, že niektorí ľudia dokonca pochybujú, že je skutočný a myslia, že záber bol upravený.

Fotograf Ken Pretty zverejnil pred pár dňami na Facebooku fotografie ľadovca v tvare penisu. Aby to bolo zaujímavejšie, Pretty pochádza z mesta Dildo, čo v angličtine znamená "vibrátor". Príspevok zaplavili stovky komentárov, ktoré vtipkovali o tvare kusu ľadu. Mnohí ľudia pochybujú o pravosti záberu. "Ľudia neveria, že je to skutočné. Myslia si, že je to upravené vo Photoshope a podobne. Je to ale naozaj skutočné," povedal pre The Guardian. Ľadovec vysoký viac ako deväť metrov, bohužiaľ, dlhú výdrž nemal; na druhý deň sa zrútil do vody. 

 

Harbour Grace iceberg taken today April 27, 2023

Posted by Ken Pretty on Thursday, April 27, 2023

Mnohí veria, že ľadovce obsahujú jednu z najčistejších vôd na planéte. Používa sa preto v prémiových liehovinách, kozmetických výrobkoch a ako luxusná balená voda, pričom takáto fľaša zvyčajne stojí stovky eur. 

Viac o téme: ĽadovecPenisDron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu