Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odporný nález v kuchynskom spotrebiči: Z toho, čo dievčina našla v mixéri, má doteraz traumu

(Zdroj: TikTok/nikidetrich)

LOS ANGELES - Američanka Niki Detrichová všetkých upozorňuje, aby po použití vždy dôkladne umývali mixér. Na takéto odporúčanie má seriózny dôvod. Z toho, čo uvidela na tom svojom, keď ho išla opäť použiť, sa totiž dvíha žalúdok.

"Som skutočne taká rozrušená, že si myslím, že sa z toho nikdy nedostanem," hovorí Niki vo videu zverejnenom na TikToku. A niet sa čomu čudovať. Keď totiž vytiahla mixér z poličky, zbadala na jeho čepeli drobné červíky. "Dnes sa mi stala tá najtraumatickejšia vec a musím urobiť krátke oznámenie pre verejnosť. Ak patríte k ľuďom, ktorí nie vždy dokonale umývajú čepele mixéra, musíte si ma vypočuť, pretože toto nie je v poriadku," vysvetľuje. 

@nikidetrich Thank you for your thoughts and prayers at this time #storytime ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Vždy, keď spotrebič použila, okamžite ho opláchla horúcou vodou. A potom čepele zhruba po každom treťom použití vydrhla saponátom. Myslela si, že horúca voda vyplaví všetky nečistoty z čepelí. Až keď nedávno uvidela červíky, tak pochopila, ako veľmi sa mýlila. Američanka sa domnieva, že ide o larvy ovocných mušiek, ktoré tam nakládli vajíčka. 

Jej video nazbieralo už takmer dva milióny videní a tisíce komentárov. "OMG. Myslela som si, že to bude len pleseň. Toto je oveľa horšie," uviedla jedna užívateľka. Iná napísala, že by sa z tejto situácie asi nespamätala. Viacerí sa Niki pýtali, či mixér vyhodila. V ďalšom príspevku doplnila, že nôž sa nedal rozobrať a celý spotrebič nemohla dať do umývačky riadu. Odvtedy vraj Detrichová kontroluje dom, či sa v ňom nenachádzajú ďalšie červy. 

@nikidetrich Replying to @xolindsaypimentel all is right in the world lol thank you @beasthealth ♬ original sound - NIKI | FASHION INSPO

Najnovšie prezradila, že sa obrátila na spoločnosť, od ktorej spotrebič kúpila. "Mám veľmi vzrušujúcu novinku v tejto mojej ságe. Oslovila som ich a veľmi ochotne mi dali niekoľko tipov, ako mixér vyčistiť." Odporučili ho umyť ho saponátom a vodou a raz za mesiac vyčistiť octom. To však nebolo všetko. Poslali jej aj novú čepeľ. 

Viac o téme: MixérHygienaČervy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu