Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dievčina túžila po účese, aký mala Jennifer Aniston v Priateľoch: Katastrofa na VIDEU! Takto ju dogabali

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (Zdroj: profimedia.sk)

WASHINGTON - Istá Američanka túžila po účese, aký nosila postava Rachel z obľúbeného sitcomu Priatelia. V kaderníctve nechala v prepočte viac ako tri stovky eur, no výsledok sa ani zďaleka nepribližoval ikonickému účesu legendárnej seriálovej postavy.

Mnohí chodia do kaderníctva s nádejou, že keď z neho vyjdú von, budú sa podobať na jednu zo svojich obľúbených celebrít alebo postáv na obrazovke. Dodnes patrí účes Rachel z Priateľov medzi tie najžiadanejšie a stal sa priam ikonickým.

Podobne to tak bolo aj u TikTokerky Belly Celesteovej, ktorá do salónu prišla s nádejou, že jej tam vlasy nafarbia na "jednoduchý, prirodzený, špinavý blond", čiže presne taký odtieň, aký mala herečka Jennifer Aniston v seriáli. Konečný výsledok bol však ďaleko od pôvodnej požiadavky, hoci za výkon zaplatila neskutočných 330 dolárov (311 eur). 

Video zaznamenalo už takmer 100-tisíc videní. Mnohí užívatelia TikToku priznali, že ich výsledok práce kaderníčky priam šokoval. "Ach, tak toto je naozaj drsné," píše sa v jednom komentári. Na druhej strane, iní ľudia Bellu uisťovali, že jej nový účes nie je taký zlý, ako si myslí. "Nie je to to, čo ste požadovali, ale v skutočnosti to vyzerá naozaj dobre," myslí si iná osoba. 

Viac o téme: KaderníctvoúčesJennifer AnistonPriatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu