Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Brunetke sa za rok zväčšili prsia o štyri veľkosti a stále rastú! Prehovorila o veľkom trápení

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

MELBOURNE - Žena zdieľa realitu života so zriedkavým stavom - jej prsia narástli o štyri veľkosti košíčkov podprsenky za jediný rok a stále neprestávajú rásť. Dvadsaťsedemročnej Pamelii diagnostikovali gigantomastiu po tom, čo vyhľadala lekársku pomoc kvôli bolestiam chrbta, krku a ramien.

Mladú ženu poslali k chirurgovi, ktorý zistil, že trpí nezvyčajnou diagnózou charakterizovanou nadmerným rastom prsného tkaniva. To narástlo z obvodu sto centimetrov na 131 centimetrov. Ide o ochorenie známe ako gigantomastia alebo hypertrofia prsníkov. Predpokladá sa, že ho spôsobuje množstvo faktorov vrátane hormonálnych zmien, liekov a autoimunitných ochorení. Pamelia, ktorá je tvorkyňou obsahu na OnlyFans, tiež trpí syndrómom polycystických ovárií, pre ktoré podstupuje rôzne vyšetrenia, aby zistila, či tieto dva stavy môžu súvisieť.

@misspamelia There's so many more!! I have an entire list hahaha #fyp ♬ original sound - Lucia 🌙

Megaprsia jej spôsobujú obrovské fyzické a psychické nepohodlie. "Je to veľmi nepríjemné, sú také ťažké a mávam veľké bolesti. Spočiatku bolo zábavné a zaujímavé vidieť, ako rastú, ale v poslednom čase som sa začala cítiť nepríjemne. Priala by som si mať normálne veľké prsia. Snažím sa nájsť oblečenie, ktoré by vyhovovalo môjmu poprsiu, no aj tak vždy skončím s tričkami. Pre ženy s väčším poprsím sú veľmi obmedzené možnosti, najmä ak nechcete vystavovať svoj dekolt na obdiv," povedala pre Mirror

@misspamelia Replying to @stackedmcshorty ♬ original sound - Pamelia

Pamelia používa TikTok na zdieľanie svojich skúseností, pretože nenašla na sociálnych sieťach nikoho, kto by písal o gigantomastii. Dúfa, že zverejnenie jej príbehu povzbudí ľudí, aby si dvakrát premysleli, kým vynesú súd nad jej vzhľadom. 

Brunetke sa za rok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Samozrejme, vždy sa nájde nejaký hnusný komentár. Ale z väčšej časti mám pocit, že to ľuďom otvorilo oči v tom, čo je gigantomastia," hovorí brunetka, ktorá žije v austrálskom Melbourne. V tomto roku by chcela podstúpiť chirurgické zmenšenie pŕs. Existuje ale šanca, že by mohli znovu narásť do súčasnej veľkosti. 

Viac o téme: Prsia OnlyfansGigantomastiaPamelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu