Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

VIDEO z Ukrajiny, ktoré vás zaručene rozplače: Janina si navždy bude pamätať tieto tri dni

(Zdroj: Twitter / Gerashchenko_en)

KYJEV - V čase, keď na Ukrajine zúri vojna, sa na sociálnych sieťach objavilo dojemné video o stretnutí tehotnej ženy s jej manželom, ukrajinským vojakom. Videli sa po tridsiatich týždňoch odlúčenia. Video nenechá nikoho chladným. Ruská invázia na Ukrajine okrem iného rozdeľuje rodiny, keď mnohí otcovia musia čeliť neistému osudu na bojovisku.

Video, ktoré na Twitteri zverejnil Anton Geraščenko, zachytáva tehotnú ženu na ceste, aby sa stretla so svojím manželom. Hneď, ako ho uvidí, vbehne mu do náručia. "O toto bojujeme. Nevideli sa tridsať týždňov," píše sa v komentári k príspevku. 

Zábery vzbudili silné emócie medzi užívateľmi. "Je to krásne, ale o to viac hroznejšie. Vojna je tak sakra krutá," napísal jeden. Ďalší si myslí, že je to jednoducho úžasné. "To dieťa bude mať krásny a pokojný život vďaka svojmu otcovi - bojovníkovi a všetkým ostatným bojovníkom." 

Video pôvodne zverejnila žena, ktorá je na ňom - Janina Šamová - na svojom profile na Instagrame. V príspevku napísala: "Navždy si budem pamätať tieto tri dni. Prvý je, keď sa začala vojna. Druhý, keď si povedal, že ma budeš chrániť. A tretí, keď sa vrátiš. LÁSKA. Čakám."

Viac o téme: Vojna na UkrajineUkrajinský vojak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu