Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Trest za pozvánku na holých zadkoch

(Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA - Stredná škola v michiganskom Ann Arbor potrestala trinásť študentov za to, že ukázali spolužiačke holé zadky. Každý z nich mal na pozadí napísaných zopár písmen. Keď sa zoradili vedľa seba, z popísaných zadkov vznikla pozvánka pre dievča na školský ples.

Netradičnú formu pozvánky vymyslel ich kamarát Kristoff Wennersten.

Carolyn Campbell pozvánku prijala. Na holých zadkoch trinástich hráčov školského lakrosového tímu svietil nápis: "Pôjdeš so mnou na ples? Áno alebo nie?" Hráči ukázali zadky počas zápasu vo štvrtok. Za to dostali dištanc na zatiaľ neurčený počet zápasov a musia odrobiť 20 hodín verejnoprospešných prác. Takisto boli na jeden deň suspendovaní zo školy. "Čo je nevhodné, je nevhodné. Je to urážka pre ženy. Študenti musia pochopiť, že to, čo považujú za vtipné oni, nemusí byť vtipné každému," uviedla riaditeľka školy Dottie Davis.

Pozvaná študentka ponuku prijala tak, že potľapkala po chrbte hráča, ktorý mal na zadku napísané slovo áno. "Ľudia bývajú často veľmi kreatívni pri tvorbe plesových pozvánok. Nečakala som, že z toho bude taký problém," uviedlo dievča. Autor pozvánky Wennersten uviedol, že chápe, prečo ho škola potrestala. "Ale aj tak som si vychutnával každú sekundu," dodal vinník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu