Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveríte, čo urobila blondínka krátko pred pôrodom: Ženy, spravili by ste to isté?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/jendeolive)

LOS ANGELES - Väčšina žien pred pôrodom nerieši svoj vzhľad. Koniec koncov, je tu veľa iných vecí, na ktoré treba myslieť. Pre jednu mamičku bol však očarujúci vzhľad absolútnou prioritou. Ako sa neskôr ukázalo, viacero žien si potrpí na to, ako vyzerá pri pôrode. Ďalší si z mamičky urobili srandu.

Jen de Oliveiraová z Kalifornie na TikToku zverejnila krátke video, na ktorom ju možno vidieť s dokonale natočenými vlasmi a očarujúcim mejkapom. "Upravujem si vlasy a mejkap, pretože o hodinu máme namierené do nemocnice, kde porodím dieťa," povedala, zatiaľ čo si dávala lesk na pery. Čerstvá mamička vysvetlila, že sa cíti lepšie, keď je upravená. 

@jendeolive Makes me feel better to be “put together” Anyone else feel this way? #girlsthatgetit #glamgirl #havingababy ♬ original sound - Makenzie Rencher

Jej video doposiaľ nazbieralo už viac ako 200-tisíc zhliadnutí a množstvo komentárov. "Dúfam, že  mejkap je vodeodolný," zažartoval jeden z komentujúcich. "Urobila som to, keď som si myslela, že rodím a nakoniec som skončila doma. Na druhý deň som naozaj rodila a mejkap ma vôbec nezaujímal," napísala ďalšia žena. 

Neuveríte, čo urobila blondínka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ukázalo sa však, že Jen zďaleka nie je jediná žena, ktorá si potrpí na dokonalý vzhľad aj počas pôrodu. "Bola som nalíčená počas cisárskeho rezu s druhým dieťaťom," uviedla jedna užívateľka. Ďalšia priznala, že počas pôrodu mala dokonca obuté podpätky. 

Viac o téme: PôrodMejkapTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu