Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brunetka vyvolala rozruch svojím oblečením vo fitku: Od pása dolu... FÚ, na to treba odvahu!

(Zdroj: TikTok/_toupoouu1)

NEW YORK - Užívateľka TikToku si svojím príspevkom z posilňovne získala obrovské množstvo fanúšikov. Nemusela sa pritom ani veľmi namáhať a predvádzať nejaký zložitý prvok. Stačilo sa navliecť do priliehavého oblečenia, ktorý na sebe síce mala, ale aj nemala.

Ani nahá, ani oblečená. Takým dojmom pôsobí užívateľka _toupoouu1 v príspevku, ktorým si získala ohromujúce množstvo fanúšikov. A stačilo na to naozaj málo - natiahnuť si legíny telovej farby. Mladá žena totiž vďaka nim vyzerá tak, ako keby nemala na sebe vôbec nič a zacvičiť si prišla len v tričku. 

Púta tak veľkú pozornosť a jej príspevok okamžite zavalila vlna komentárov. "Trvalo mi príliš dlho, kým som si uvedomil, že má na sebe nohavice," priznal jeden užívateľ. Ďalšieho zaujímalo, prečo si žena vybrala práve takúto farbu. 

Zážitok tejto mladej ženy však mohol byť aj oveľa horší, podobne, ako to bolo v prípade Samuela Stratisa. Ten dal svojmu profilu na TikToku názov "Len som sa snažil nakrútiť svoju sériu v novej telocvični a potom sa stalo toto". Komentuje tak zábery, kde cvičí na lavičke obľúbený pullover s činkou, keď sa mu zrazu na tvár omylom posadí neznáma žena, ktorá robí drepy. Mnohí ľudia však autenticitu videa spochybnili a domnievajú sa, že bolo všetko iba šikovne zinscenované. "Prečo by si sa nepozrel za lavičku, aby si sa uistil, že tam nikto nie je, kým si drepneš?" pýtal sa jeden z pochybovačov. 

Viac o téme: PosilňovňaCvičenieTréningTrapasLegíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu