Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

To myslí vážne? Žena chcela mužovi oznámiť, že je tehotná! Nad jej nápadom ľudia len krútia hlavami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Budúca matka našla skutočne jedinečný spôsob, ako sa podeliť o radostné správy so svojím manželom. Väčšina používateľov sociálnych sietí však zostala zdesená a netradičný spôsob dokonca označila za nechutný. Dôvodom ich kritiky je použitý tehotenský test ukrytý vo vnútri nanuku.

Neznáma žena uverejnila na TikToku video, v ktorom zachytila jedinečný spôsob, akým svojmu manželovi oznámila tehotenstvo. Video sa neskôr objavilo aj v jednej z facebookových skupín, kde ľudia zábery poriadne skritizovali. Upozornil na to britský The Sun. 

Vo videu žena prezradila, že manželov otec nedávno zomrel. Krátko nato sa ale dozvedela, že je tehotná, a tak ho chcela rozveseliť dobrou správou. Použitý tehotenský test položila vertikálne do nádoby na nanuky a zaliala ho tekutinou, čím vytvorila modrý nanuk. Po zamrznutí ho podala manželovi, ktorý ho začal s chuťou jesť.

To myslí vážne? Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: hashtag.zoznam.sk)

Používatelia Facebooku boli zdesení z toho, že ho žena nechala zjesť pochúťku z tehotenského testu, na ktorý sa predtým vymočila. „Toto môže byť úplne najhoršie, čo som kedy videl,“ napísal jeden z komentujúcich. „Prečo ich ľudia po použití nemôžu jednoducho vyhodiť?“ spýtal sa ďalší.

Mnoho iných sa pridalo a potvrdilo, že tento spôsob oznamovania tehotenstva je nechutný a príliš extrémny. Jeden z divákov videa uviedol, že by rád videl reakciu muža po zistení, čo sa v skutočnosti ukrýva vo vnútri nanuku.

Viac o téme: Tehotenský testTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu