Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena skontrolovala záznam z kamery na dverách a išlo ju roztrhnúť: Čítajte, čo jej vyviedla suseda

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OKLAHOMA CITY - Žena zostala po príchode domov zhrozená z toho, čo našla na príjazdovej ceste. Tú zdieľa spolu so susedou, ktorá sa rozhodla, že lístie zo svojej strany cesty odfúka na ženinu stranu. Všetko zachytila kamera umiestnená na vchodových dverách. Video z bizarného incidentu sa objavilo na TikToku.

Tridsaťosemročná žena známa ako Meg B zostala po príchode domov rozzúrená, keď uvidela svoju polovicu príjazdovej cesty pred domom zasypanú lístím. Opadané lístie bolo predtým úhľadne nahromadené v strede cesty, ktorú zdieľa so svojou susedou. Po tom, čo skontrolovala záznam z kamery na zvončeku, zistila, že lístie tam nenafúkal vietor, ale jej suseda. Meg nemohla uveriť vlastným očiam, keď na videu zbadala susedu vyzbrojenú obrovským fukárom na lístie. Pomaly sa priblížila k veľkej hromade lístia a všetko ho nafúka na druhú stranu cesty. 

Žena skontrolovala záznam z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nahnevaná Američanka z Oklahomy zverejnila zábery na TikToku, aby zistila, čo si o tom myslia ostatní. "Keď sa tvoja suseda rozhodne byť malicherná," okomentovala svoj príspevok. Užívatelia TikToku zažartovali, aby žena počkala, kým vietor lístie nenafúka späť na susedkinu stanu cesty. Iní sa čudovali, prečo suseda lístie jednoducho nenafúkala na hromadu a nezlikvidovala.

Viac o téme: LístieSuseda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu