Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pár si vyšiel do vychytenej reštaurácie: Po pár sústach prišiel ŠOK! Fuj, z tohto by prišlo zle každému

Z kuraťa sa zrazu vyvalili červy
Z kuraťa sa zrazu vyvalili červy (Zdroj: Twitter/Kronen Zeitung, screenshot)

VIEDEŇ - Pre istého Rakúšana sa dovtedy oddychová túra na okraji Viedne skončila mimoriadne nechutným prekvapením: Viedenčanovi a jeho manželke naservírovali grilované kurčatá v obľúbenej výletnej reštaurácii. Po chvíli zostali zdesení, po niekoľkých sústach im z jedla vyliezli masy červov.

Dvojica bola v sobotu za slnečného počasia na mestskom turistickom chodníku v luxusnej štvrti Döbling. V skorých popoludňajších hodinách okolo 14. hodiny si obaja oddýchli v obľúbenej a zároveň vysoko cenenej výletnej reštaurácii, aby sa posilnili, píše rakúsky krone.at.

Keď nám to naservírovali, všetko bolo v poriadku

“Moja žena a ja sme sa rozhodli pre polovicu grilovaného kuraťa a ryžu. Keď sme to dostali, všetko bolo v poriadku. No po tom, čo sme obaja zjedli stehno, zrazu z jedla vyliezli malé červíky – z oboch polovíc grilovaných kurčiat,“ opísal otrasný zážitok výletník. Za účelom zdokumentovania incidentu zhrozený muž urobil mobilom niekoľko záberov a videozáznam.

Ani čašník neveril vlastným očiam

Dokonca ani čašník neveril vlastným očiam. „Keď sme mu ukázali tanier s červíkmi v kurati, hovoril, že 30 rokov nič podobné nezažil.“ Kurčatá boli doručené len pred dvoma dňami, dodávateľa budú kontaktovať.

Nič im neúčtovali, pár sa už nikdy nevráti

V reštaurácii boli chápaví a celkom ústretoví - hosťom ponúkli niečo iné na jedenie zadarmo. „Samozrejme, že sme odmietli. Nič nebolo naúčtované.“ Napriek tomu tam dvojicu už nikdy neuvidíme, pretože: „Boli sme v reštauráciách po celom svete. Dokonca ani v nie tak skvelých. Ale niečo tak odporné sme ešte nevideli. V Rakúsku by sme to čakali najmenej."

Viac o téme: ReštauráciaKuraČervyViedeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu