Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Dievčina vzala psa do salónu: Keď ho prišla vyzdvihnúť... preboha, to čo mu spravili?!

(Zdroj: TikTok/inputcoffee)

SAN DIEGO - Mnohí ľudia majú skúsenosť s nepodarenou návštevou kaderníka, kedy zo salóna odišli s nepekným účesom. Niečo podobné sa môže stať aj psom. TikTokerka z Kalifornie zverejnila video so svojím domácim miláčikom, ktorého po ostrihaní takmer nespoznala.

Dievčina menom Sarah, ktorá je majiteľkou zlatého pudlíka Scouta, sa podelila o niekoľko rozkošných záberov predtým, ako ho dala ostrihať. "Vzala som Scouta ku kaderníkovi a odišla som s novým psom," uvádza vo svojom videu. 

Najprv môžeme vidieť zábery, ako kaderníci obvykle strihajú Scouta. "Toto bol jeho predchádzajúci účes, chcela som rovnaký účes," pokračuje majiteľka. Následne ukáže fotografiu novej frizúry svojho psa. Ten prišiel o svoje charakteristické lokne, takže vyzerá podstatne menšie. Nielen Sarah táto zmena znepokojila; zdá sa, že ani samotný Scout z nej nebol nadšený. 

Užívatelia boli veľmi prekvapení z nového vzhľadu domáceho miláčika. "Veď vyzerá ako úplne iný pes. Vôbec by som ho nespoznal," skonštatovala jedna osoba. Ďalšia sa spýtala, ako je možné, že kaderník nepochopil požiadavku zákazníčky na strih pre jej psa. "Vraj som nesprávne opísala strih, aj keď som zvolila rovnaký strih ako minule," doplnila TikTokerka. Nejde však o žiadnu tragédiu, Scoutovi srsť čoskoro opäť dorastie. 

Viac o téme: PesSalónKaderníctvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu