Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Dievčina chcela, aby ju kaderníčka prefarbila na blond: Keď sa pozrela do zrkadla, prišlo jej zle

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Pixabay)

LOS ANGELES - Od návštevy profesionálneho kaderníctva všetci očakávame ohurujúci výsledok, obzvlášť v prípade, ak nám to značne odľahčí peňaženku. S podobnou predstavou šla do salónu aj istá Morgan, no odchádzala odtiaľ poriadne sklamaná. S odstupom času síce hodnotí výsledok práce kaderníčky s humorom, ale tesne po odchode z kaderníctva jej do smiechu nebolo.

Američanka Morgan sa podelila o zábery, ktoré vznikli ešte minulý rok. Zachytávajú výsledok práce zamestnankyne istého kaderníctva. V TikTok videu vidno hrivu platinovej blondínky, pričom autorka vysvetľuje, že o niečo podobné mala záujem aj ona. Na druhom obrázku už vidno, ako dopadla u kaderníčky. Kým korienky jej vlasov zostali tmavé s rozpoznateľnými ťahmi štetca, ich zvyšok má podivný blonďavý odtieň. 

"Keď sa na to spätne pozerám, je to hysterické, ale v tom čase to bolo pre mňa super traumatické," spomína si Morgan. Pôvodne sa jej mal o vlasy postarať samotný majiteľ salónu, ale nakoniec skončila v rukách jeho zamestnankyne. "Človek, ktorý mi farbil vlasy, robí svoje povolanie štyridsať rokov," pokračovala. 

Morgan, ktorá je prirodzenou brunetkou, priznáva, že sa cítila celkom dobre až do momentu, keď kaderníčka odmietla namiešať platinovú blond farbu, o ktorú žiadala. Nakoniec sa po dlhej diskusii dohodli na technike presvetlenia vlasov známej ako balejáž. Po úprave kaderníčka zákazníčke oznámila, že na jej hlave sú "určite nejaké miesta, ktoré chce upraviť, takže nechá vlasy oddýchnuť a počas ďalšieho týždňa ich definitívne upraví". Američanka sa nevedela dočkať okamihu, kedy ju otočí na kresle a ona sa uvidí v zrkadle. Keď sa to však stalo, takmer stratila reč. "Myslím, že som zostala biela. Okamžite mi prišlo zle od žalúdka, vo vlasoch boli škvrny, vyzerali ako leopardia srsť, nemala som slov." 

@morganjade99 Reply to @britdouglasss #greenscreen Okay y’all I’m done now but this comment KILLED ME.💀😂 #fyp #foryou #funny #hair #viral #AFairShotWithBlock #GameTok ♬ original sound - Sam

Pohľad na výsledok práce profesionálky šokoval aj užívateľov sociálnej siete. "Za túto službu by som nezaplatil ani cent," napísal jeden. "Som stylista a neviem, ako môže vyškolený profesionál nechať niekoho takto odísť," uviedol druhý. Viacerí podotkli, že by za takýto výkon ani nezaplatili. Morgan dodala, že išlo o kaderníctvo, ktoré sa špecializuje na blond odtiene. V tom prípade je takéto kadernícke zlyhanie ešte viac nepochopiteľné. 

Viac o téme: KaderníctvoKaderníčkaVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu