Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Meteorológ ostal zhrozený, keď zbadal predpoveď počasia: Okamžite volal svojim deťom!

(Zdroj: Instagram/nbcwashington)

WASHINGTON - Hlavný meteorológ televíznej stanice sa uprostred živého vysielania rozhodol zavolať svojmu synovi. Chcel ho totiž varovať pred tornádom, ktoré sa malo prehnať blízko jeho domu. Muž neskôr vysvetlil, že svoje deti musel informovať, pretože by si kvôli hraniu videohier určite nevšimli zmenu počasia.

Meteorológ televíznej stanice NBC Washington Doug Kammerer informoval o možnom výskyte tornáda, keď nakrátko prerušil živý vstup, aby zavolal svojim deťom a varoval ich pred búrkou. "Pozorne to sledujem. Prejde to priamo ponad môj dom. Takže veľmi blízko môjho domu," povedal Kammerer, keď ukazoval, že pre oblasť Chevy Chase v Marylande je vydané varovanie pred tornádom. Kammerer potom zavolal svojmu synovi. "Si tam, kamarát? Dobre, človeče, chcem, aby si bol dnu. Dostali sme varovanie pred tornádom," pokračoval. 

Doug požiadal syna, aby zobral svojho súrodenca a obaja prečkali tornádo v pivnici. "Choďte tam dole a počkajte 10 - 15 minút." Potom zložil a pokračoval vo vysielaní. Neskôr vysvetlil, že musel zavolať svojim deťom, pretože s najväčšou pravdepodobnosťou hrali online videohry a nevenovali pozornosť počasiu. 

Stanica NBC Washington zdieľala video na svojom instagramovom profile minulú sobotu. Doug doplnil, že pri tornáde sa nikto nezranil. "Bol to pre mňa strašidelný moment. Keď som si približoval radar, všimol som si, že môj dom je priamo v ceste tornádu. Moje deti boli samy doma a vedel som, že nebudú venovať pozornosť varovaniu. Keď som vysielal naživo, v hlave som premýšľal nad tým, či im mám zavolať, tak som to jednoducho spravil. Musel som chrániť svoje deti," uviedol meteorológ v relácii NBC TODAY. 

Viac o téme: TornádoMeteorológPredpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu