Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ženu takmer zabil vibrátor! Použila najvyšší level... najprv ju dostal do neba, potom... PEKLO!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Jedna žena sa na TikToku podelila s príbehom, kedy ju takmer zabila sexuálna hračka. Zapla ju totiž na najvyššiu intenzitu. Užívatelia mali mnoho otázok, na ktoré im žena neskôr odpovedala. Detailne tak prezradila, čo všetko sa stalo.

Užívateľka TikToku známa ako Ala sa pripojila k videovému trendu, v ktorom je na zábere zachytený najprv autor videa a následne vec, ktorá ho takmer zabila. Jej vecou bol vibrátor, z čoho bolo mnoho užívateľov dosť zmätených. Nasledoval záber ženy v nemocnici. 

Ľudia ju prosili, aby sa podelila s podrobnejšími informáciami, čo aj neskôr urobila. "Hračka má asi desať rôznych nastavení," uviedla. Ďalej vysvetlila, že v jeden deň sa rozhodla nastaviť intenzitu na maximum, teda na šiestu úroveň. "Naozaj som to nemala robiť," skonštatovala. 

Ženu takmer zabil vibrátor!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/_alashawn2)

Vraj sa cítila ako v nebi, akurát sa z toho neba nedokázala dostať späť na zem. Snažila sa hračku vytiahnuť von, no nešlo to. Vibrátor dokonca prirovnala ku prísavke. Napokon si pamätala len to, že odpadla na podlahe. Skončila v nemocnici. Keď sa z nej Ala vrátila, vibrátor okamžite vyhodila. Videá z internetu neskôr stiahla. 

Viac o téme: SexVibrátorSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu