Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Šokujúci objav na ultrazvuku: Keď mamičke lekárka oznámila, čo v nej našla, nechcela veriť

(Zdroj: TikTok/ffyy299)

LONDÝN - Britka Jade Mooreová sa v TikTok videu podelila o svoj príbeh a zaspomínala si na obdobie, keď jej po vyšetrení ultrazvukom povedali, že bude mať dvojičky. Nakoniec sa však z objavu, ktorý mal byť druhým dieťaťom, vykľulo niečo úplne iné.

Jade Mooreová si prostredníctvom videa zaspomínala na udalosť z minulého roka, keď bola na začiatku svojho druhého tehotenstva a absolvovala sonografické vyšetrenie. Ako morálna podpora s ňou vtedy išla jej najlepšia kamarátka. V čakárni sa jej spýtala, či si vie predstaviť, že by mala dvojičky. "Radšej si to nepredstavujem!" odvetila mladá žena. 

Krátko nato ju zavolali do ambulancie a ona sa veľmi tešila, že bude po prvý raz počuť tlkot srdca svojho bábätka. Prekvapilo ju, keď jej lekárka počas vyšetrenia zagratulovala k dvojičkám. Šokovaná Jade ju poprosila, aby všetko ešte raz skontrolovala. "Áno, určite sú dve," uistila ju lekárka a ukazovala na obrazovku. "Jedno z bábätiek, ktoré vyzeralo ako v miešku, sa rýchlo pohybovalo a trepotalo sa! Nikdy som nič také nevidela!" spomína si. 

Neskôr poslali Mooreovú do nemocnice na presnejšie transvaginálne skenovanie, kde personál odhalil bizarný omyl svojej kolegyne. "Môj druhý miláčik bolo v skutočnosti moje hovienko," smeje sa Jade. Keď ukázala v nemocnici záznam zo sonografie, lekárka sa rozosmiala. Potom zavolala kolegu, ktorý sa tiež dobre pobavil a potvrdil, že druhým dieťaťom bola v skutočnosti stolica nahromadená v hrubom čreve. 

Mooreová bude mať teda naozaj len jedno dieťa. K omylu vraj došlo preto, lebo pri sonografickom vyšetrení zašla lekárka príliš hlboko do jej útrob. Na príbehu mamičky, ktorá má už teraz dve deti, ale nie dvojičky, sa zabávajú mnohí užívatelia. "Na takýto koniec som nebol pripravený," skonštatoval jeden z nich. Iný zas napísal, že toto je "najzábavnejší príbeh, aký kedy počul". Jade neskôr zverejnila video ultrazvuku s hovienkom. 

Viac o téme: DvojičkyUltrazvukTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu