Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Servírka sa posťažovala na svoje megaprsia: Zhadzujem nimi poháre z podnosu!

(Zdroj: Facebook/Carly Smart)

WELLINGBOROUGH - Dvadsaťjedenročná čašníčka, ktorá má prsia veľkosti 36 JJ, sníva o ich zmenšení. Obrovské prsia jej totiž spôsobujú zdravotné aj pracovné problémy. Angličanka uviedla, že lekári jej operáciu niekoľkokrát zamietli, pretože má príliš vysoké BMI. Operácia ju bude stáť v prepočte viac ako osemtisíc eur.

Carly Smartová z anglického Wellingborough, ktorej poprsie váži 9,5 kilogramu, prezradila, ako veľmi je to komplikuje život. Má rôzne zdravotné problémy vrátane bolestivých vyrážok, ktoré údajne páchnu ako zhnité mäso, či bolesti chrbtice. Praktický lekár jej však povedal, že na operáciu zmenšenia pŕs môžu ísť len osoby s maximálnym BMI 25. Smartovej BMI je 32, preto musí schudnúť. Táto správa ju zarmútila, pretože dúfala, že na svojej augustovej svadbe už bude prechádzať uličkou so zmenšenými prsami. Založila preto finančnú zbierku na vyzbieranie 1500 libier (1800 eur), aby mohla zaplatiť za zákrok v hodnote 7 000 libier (8 400 eur). 

 

Carly Smart, 21, from Wellingborough, Northamptonshire, has 36JJ breasts

Posted by Virgin16 on Tuesday, February 1, 2022

Poprsie spôsobuje mladej žene ťažkosti aj v práci. "Keď držím podnosy, musím ich držať o niečo vyššie, pretože množstvo pohárov, ktoré som prevrhla svojimi prsiami, je smiešne," vysvetlila. Raz jej dokonca odleteli gombíky na košeli, zatiaľ čo obsluhoval stôl s piatimi zákazníkmi. "V práci si z nich robím srandu, pretože viem, že tam sú. Ľudia sa náhodou dotknú môjho prsníka a povedia: ‚Ach môj Bože, je mi to ľúto,‘ a ja na to odvetím: ‚Áno, vždy stoja v ceste.‘" Kvôli prsiam dokonca utrpela zranenie. Nevšimla si totiž, že jej prsia sa dotýkajú boku kanvice a popálila si bradavku. 

O zmenšení pŕs začala Smartová prvýkrát uvažovať ako 17-ročná. "V jednom momente som zašla k lekárke a vysvetlila jej to. Nechutné je, že sa ku mne otočila a povedala: ‚Možno vám zvýšime antidepresíva, aby ste na to nemuseli toľko myslieť,‘" spomína si. V tom momente si uvedomila, že lekári jej nepomôžu. Snažila sa im vysvetliť aj to, že BMI index jej zvyšujú prsia, ktoré sú veľmi ťažké. Ani tento argument ale nezavážil. 

 

It is so wrong that the NHS won't help. They hide behind stupid policies and say Carly must reduce her BMI, when you...

Posted by Silke Singleton on Monday, January 31, 2022

Carly sa domnieva, že keby schudla na požadované BMI 25, prsia by jej doslova zlomili chrbticu. Situáciu komplikuje aj skutočnosť, že ako tínedžerka trpela poruchou príjmu potravy, čo znamená, že držaním diéty by mohla opäť skĺznuť na "temné chodníčky", ktoré by poviedli k nenávistnému postoju voči vlastnému telu. "Hoci mám len 21 rokov, mám pocit, že som stratila toľko zo svojej mladosti, pretože sa nemôžem hýbať ako ostatní ľudia, čo ovplyvňuje môj každodenný život. Fyzicky to bolí," dodala Britka. 

Viac o téme: Prsia Zmenšenie pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu