Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dvojica bola na slepom rande, keď obaja zistili, že majú COVID! Neuveriteľné, čo nasledovalo

(Zdroj: TikTok/poppymoore777)

SYDNEY - Užívateľka sociálnej siete z Austrálie sa v sérii videí na TikToku podelila s užívateľmi o bizarnú skúsenosť. Pozitívny výsledok testu na koronavírus ju totiž uväznil v karanténe s mužom, s ktorým si dohodla schôdzku naslepo cez mobilnú aplikáciu.

Žena (30) šla na krátke rande naslepo, v dome nápadníka zostala štyri dni! Toto ju k tomu donútilo

Rande, ktoré si Sarah Henleyová dohodla cez Tinder, sa nakoniec predĺžilo na sedemdenný karanténny pobyt. Vo svojom videu uviedla, že po tom, ako obaja zistili, že sú infikovaní, zostali v izolácii v mužovom byte. O tom, ako spolu dokážu fungovať dvaja úplne cudzí ľudia v uzatvorenom priestore, pravidelne informovala svojich fanúšikov.

@poppymoore777 “so how’d you guys meet?” #fyp ♬ Down Under (feat. Colin Hay) - Luude

Niektorí celú situáciu označili za pandemickú romantickú komédiu "omikron rom-com" a so záujmom sledovali, ako si dvojica kráti čas sledovaním televízie, objednáva si jedlo, hrá Mario Kart a žije v domácej blaženosti. O príspevky dievčiny bol veľký záujem, doteraz si ich pozreli už milióny ľudí.

@poppymoore777 Reply to @shanwyborn ♬ original sound - Green Line

Niekto sa jej spýtal, prečo zostala v izolácii s neznámym mladíkom. Hanleyová odpovedala, že z osobných dôvodov a že jej samostatná izolácia nebola možná. Mnoho ľudí sa nechalo unášať novodobou romantikou a podelilo sa o svoje názory na netradičné spôsoby zoznamovania. "Aspoň vidíš, ako by sa ti s ním bývalo a môžeš sa rozhodnúť, či je alebo nie je ten pravý," napísala jedna žena. "Myslím si, že je to lepšie ako zostať sám," okomentoval príbeh ďalší užívateľ s tým, že ide o sedemdňovú bezplatnú skúšobnú verziu vzťahu. 

Viac o téme: IzoláciaRandeKaranténaKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu