Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Mamička prezradila, ako naučila syna chodiť na nočník: Trik, ktorý vraj zaručene funguje

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Mamičky majú okrem každodenných domácich povinností aj jednu veľmi dôležitú úlohu. Naučiť svoje dieťa, aby začalo chodiť na nočník. Niekedy to ide ľahko, inokedy sa zas z toho stáva takmer nesplniteľná úloha. Jedna Britka však prišla na skvelý nápad, ako svojho syna odnaučiť od plienok.

Prebaľovanie patrí medzi najčastejšie úlohy spojené so starostlivosťou o dieťa. Jedna mamička sa na TikToku pochválila svojím šesťmesačným synom, ktorý už začal chodiť na nočník. Ako to dokázala? Vo svojom videu spomína, že teraz má jej dieťa už jeden rok a takmer vždy dokáže použiť nočník.  

VIDEO Mamička prezradila, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

VIDEO Mladá mamička okrem dieťaťa dojčí aj svojho manžela: Keď zistíte dôvod, pochopíte

Zábava, nie povinnosť 

Ako sa vyjadrila, syna posadila na nočník každý deň na dve až tri hodiny, ráno po zobudení a po každom jedle. Okrem toho sa postarala aj o to, aby bol čas strávený na toalete skôr o zábave než o stresoch alebo nátlaku. "Vždy, keď som ho posadila na nočník, dala som mu hraciu knihu, ktorá vydávala zvuky zvierat." Okrem toho spomenula, že je dôležité, aby malo dieťa buď látkové plienky alebo iný druh špeciálnej spodnej bielizne. Dieťa totiž potom cíti, že sa pocikalo.

@montessori.mothering Reply to @ggapshes I love sharing about our Elimination Communication journey! #ec #pottytraininng #toddlersoftiktok ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Videá tejto mamičky sú čoraz populárnejšie. Mnohí rodičia jej závidia, že už nemusí prebaľovať a kupovať stále nové plienky. "Ako je to vôbec možné? Moje dieťa má už jeden rok. Musím ho to čo najskôr naučiť," znel jeden z komentárov. Pre iných je to však len práca navyše: "Zbytočná strata času. Radšej budem kupovať plienky, kým sa samo nenaučí chodiť na nočník," poznamenala jedna žena. 

Viac o téme: DieťaPlienkyNočníkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu