Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Na dvor domu sa vplazil gigantický pytón: Keď uvidíte, čo vyvracal, príde vám zle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

SURIN - V thajskom Surine sa jednej rodine žijúcej na farme stala veľmi nepríjemná vec. Na dvor sa im vplížil takmer osemmetrový pytón. Všetci sa schovali vo vnútri a zavolali odchytovú službu. Vzápätí ale had vydávil ich mačku. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy.

Rodina sa vrátila z pikniku, keď prišla k autu, skamenela od hrôzy: FOTO desivého objavu

Farmár Chalom Suksabai (65) objavil pri bráne svojho pozemku obrovského hada. Upozornili ho na to štekajúce psy. Pokúšal sa ho vyhnať, ale pytón sa namiesto toho vplazil do dvora. Z obavy, že ublíži jeho deťom alebo domácim miláčikom, zavolal Chalom na pomoc miestnu organizáciu na odchyt hadov. 

FOTO Na dvor domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ochranári ho následne odchytili v jednom z vysokých porastov. Hneď si ale všimli, že má vypuklé brucho. A o chvíľu sa aj dozvedeli prečo. Pytón totiž vyvracal mačku majiteľa domu. Podobný incident sa vraj v oblasti nestal po prvý raz. 

FOTO Na dvor domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Na dvor domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ochranári napokon hada strčili do vreca a vypustili vo voľnej prírode. Pre miestnych to bol zážitok, pretože obrovského pytóna muselo držať niekoľko dospelých mužov. Suksabai uviedol, že v oblasti sa nachádza veľa pytónov a tento vyzeral veľmi agresívne. "Naša úbohá mačka. Nebola dosť silná na to, aby sa mu bránila. Nečudujem sa, že ju had dokázal zožrať."

Viac o téme: PesPytónDomáci miláčikThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu