Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Mladíka zmiatla röntgenová snímka: Dokážete rozpoznať, o akú časť tela ide?

(Zdroj: TikTok/fingerhook1)

Muž, ktorý si pri nehode zlomil kosť v prste, uverejnil fotografiu röntgenovej snímky na internete. Netušil však, koľkým ľuďom tento záber vyčarí úsmev na tvári. Na prvý pohľad sa totiž zdá, že zachytáva niečo úplne iné. Priznalo to aj množstvo komentujúcich, ktorí si spočiatku mysleli, že ide o penis.

Vo videu publikovanom na TikToku užívateľ známy ako fingerhook1 ukazuje röntgenovú snímku, ktorú urobil jeho lekár. Vidno na nej dva špendlíky, ktoré majú pomáhať pri hojení zlomenej kosti. Z prsta dokonca vychádza háčik. 

@fingerhook1 or ? #fyp #fypシ #fypage ♬ Oh No - Kreepa

Napriek tomu, že pacient, samozrejme vedel, ktorú časť tela lekár röntgenoval, priznal, že na prvý pohľad videl na snímke penis. Ľudia na internete s ním súhlasia. "Vďaka Bohu, že je to prst," napísal jeden komentujúci. "Moja prvá myšlienka bola: ‚Prečo je to také malé‘," vyjadril sa ďalší.

@fingerhook1 This must mean an end to the page as there’s no more hook finger #fyp #fypシ #fypage #ohno #running ♬ Oh No - Kreepa

Iní ale hneď poukázali na to, že to nemôže byť pohlavný úd, pretože tie nemajú kosti. Autor videa doposiaľ nevysvetlil, ako prišiel k takému škaredému úrazu a prečo mu po lekárskom ošetrení trčí z prsta háčik.

Viac o téme: RöntgenPrst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu