Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Opitú dievčinu odviezla domov mamina kamarátka: Keď zistila, čo má v kabelke, ostala zhrozená

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ako potvrdilo už množstvo príbehov, pod vplyvom alkoholu sa človeku udeje skutočne kadečo. Výnimkou nie je ani sestra tejto ženy, ktorá sa na internete podelila s vtipným príbehom. Jej opitá sestra si myslela, že z auta vystupuje so svojou kabelkou v ruke. V skutočnosti však držala niečo úplne iné.

Istá Rebekka z Veľkej Británie sa na Twitteri podelila so zábavným príbehom, ktorého hlavnou aktérkou bola jej opitá príbuzná. "Moja sestra sa včera večer opila, domov ju zaviezla mamina kamarátka a myslela si, že si z auta zobrala svoju kabelku. Namiesto toho ale vzala puzdro s manuálom," píše sa v príspevku. Na fotke vidno sivé, kožené puzdro, ktorého obsah tvoril manuál k autu značky Nissan.

Príspevok sa stal mimoriadne populárny a získal viac ako 52-tisíc pozitívnych reakcií. "Nekontrolovateľne ma rozosmiala! Je to legenda," znie jeden z komentárov. "Ach, milujem to, vyzerá to tak, že mala dobrú noc," podotkol ďalší užívateľ. Niektorí špekulovali, že Rebekka si všetko vymyslela a jednoducho zobrala manuál od svojho auta, len aby sa o nej hovorilo a písalo. Táto teória ju ale, ako sama priznala, pobavila ešte viac než to, čo sa naozaj stalo. 

Viac o téme: Opilec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu