Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Manželia si išli uvariť večeru, no tá ožila! Neuveríte, čo sa stalo s ich jedlom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NANAIMO - Istý Kanaďan zažil poriadny šok po tom, čo sa v jeho kuchyni vyliahlo káčatko z vajca. Iba pár minút predtým sa ho chystal uvariť a zjesť. Kačiatko si však zamiloval natoľko, že sa rozhodol ponechať si ho a starať sa oň ako o svojho domáceho miláčika.

Plány Khima Kainga z Britskej Kolumbie uvariť si na večeru tradičné kambodžské jedlo boli narušené, keď vajíčko doslova ožilo. Vyliahlo sa z neho totiž malé káčatko. Khim ho spolu s manželkou Leanne Marlowou pomenovali Tiny (v preklade Drobček a rozhodli sa ho vychovať ako svojho domáceho miláčika. Kaing každé ráno vstáva o piatej, aby káčatko nakŕmil a okúpal. Neskôr odíde do práce. "Musím sa oň starať a byť k nemu jemný," uviedol pre CTV News.

Keď Tiny trochu vyrástol, Khim ho začal voziť so sebou v aute. Ďalej prezradil, že ho mláďa nasleduje všade, kam sa pohne. "Majú veľmi zvláštny vzťah. Tiny chce byť iba s mojím manželom. Idú spolu na ryby. Chodia k jazeru, na prechádzky," povedala Leanne.

Khim doplnil, že dokonca našiel spôsob, ako s káčatkom navzájom komunikovať. Aj napriek tomu, že medzičasom poriadne vyrástlo, muž stále cíti zodpovednosť za jeho starostlivosť. Kačica sa stala plnohodnotným členom rodiny. "Som jeho mamou aj otcom," dodal Kaing. 

Viac o téme: MláďaKačkaDomáci miláčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu