Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Vodič Tesly prechádzal cez cintorín: Keď sa pozrel na obrazovku, premkla ho hrôza

(Zdroj: TikTok/yailinmurillo)

WILLMAR - Vodič Tesly sa domnieva, že satelitná navigácia jeho auta zachytila duchov na cintoríne, okolo ktorého prechádzal. So zábermi sa podelila jeho neter na TikToku. Mnohých poriadne vystrašili, iní zas tvrdia, že o žiadnu paranormálnu aktivitu nešlo a systém jednoducho nerozpoznal stromy.

Užívateľka TikToku známa ako Yailin Murillo uverejnila video svojho strýka z Minnesoty, ktorý prechádzal cez cintorín v jeho Tesle. Na záberoch je zachytená centrálna obrazovka v aute, ktorá zobrazuje pohyb vozidla cez cintorín. Na záberoch je vidno, ako sa okolo auta objavujú a následne miznú postavy ľudí. Na ceste ale nijaká ľudská bytosť nestojí.

@yailinmurillo

So my uncle did this today at the cemetery look closely you can see a dog !!!! ##fypシ ##ghost ##tesla ##cemetery ##scarytiktoks ##notfakenews

♬ Oh No - Kreepa

Mnohých video naozaj vystrašilo. "Dobre! Chystala som sa kúpiť si to auto budúci týždeň, ale toto ma fakt vydesilo," zdôverila sa jedna žena. Viacerí však podotkli, že sa nikto nemusí báť a že systém len jednoducho nerozpoznal stromy a zobrazil ich ako ľudí. "Mohli detekovať stromy, na senzoroch vidíte najbližšie línie stromov s najbližším človekom," uviedla jedna osoba. Ďalšia však poznamenala, že stromy sa nemôžu hýbať. Záhadu sa tak vysvetliť stále nepodarilo. 

@yailinmurillo

Reply to @aleishahynes1 since a lot of you been asking for a part 2 ##tesla ##cemetery ##weird ##fypシ

♬ Oh No - Kreepa
Viac o téme: DuchCintorínTesla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu