Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Brunetka šokovala svojimi svadobnými šatami: Hore ešte ako-tak, ale čo ten spodok?!

(Zdroj: TikTok/mcrielle)

BRAZÍLIA - Brazílska influencerka šokovala užívateľov TikToku svadobnými šatami, ktoré predviedla vo svojom videu. Ich dolná časť je totiž priesvitná, takže cez ňu vidno spodnú bielizeň. Atraktívna brunetka v tom ale problém nevidí; ako totiž uviedla, nemá rada tradičný štýl.

Keď je reč o svadobných šatách, existuje nespočetné množstvo typov, z ktorých si vie určite vybrať každá nevesta. Influencerka známa ako Rielle ale vsadila na model, na ktorý by mala odvahu asi len máloktorá žena. Jeho spodná časť je totiž úplne transparentná a presvitajú cez ne tangá. To bol ale, očividne, úmysel. "Máj, mesiac neviest, páčia sa vám moje šaty?" pýta sa brunetka vo svojom príspevku. Šaty doplnila výraznými červenými lodičkami, aby pridala trochu farby. 

@mcrielle

Maio o mês das Noivas, gostaram do meu vestido? #fy #foryou #foryoupage #virall #noiva #vestidodenoiva #maio #tv

♬ Vestido de Noiva - O Verbo Se Fez Som

Užívatelia sú z Rielliných svadobných šiat v rozpakoch. Zatiaľ čo jedni ich považujú za sexi a chceli by v nich vidieť svoju priateľku, iní si myslia, že sú na svadbu absolútne nevhodné. Influencerka v nich ale žiadny problém nevidí. Ako vysvetlila, chcela sa vyhnúť tradičnému štýlu, preto zvolila takýto nezvyčajný a vyzývavý model. ;"Nikto by nemal hodnotiť, ako sa ten či onen oblieka. Každý by mal rešpektovať seba aj ostatných," uviedla. 

Viac o téme: SvadbaNevestaSvadobné šaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu