Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Suseda zavolala na dievčinu políciu: Kvôli nevhodnému oblečeniu! Myslíte si to aj vy?

(Zdroj: TikTok/rovi_wade)

LOS ANGELES - Američanka Rovi Wadeová čelila neobvyklej konfrontácii zo strany susedky, ktorej sa nepozdávalo jej oblečenie. Bizarnú príhodu, ktorú nakoniec riešila polícia, zdokumentovala v TikTok videu. Zábery vyvolali búrlivé reakcie užívateľov sociálnej siete.

Na začiatku celého príbehu bol vyzývavý outfit mladej ženy, v ktorom vyrazila na ulicu. Roztrhané džínsové krátke nohavice, choker náhrdelník, crop top a čierne čižmy siahajúce po kolená, sa však nepozdávali Wadeovej susede Karen. Tá dievčinu upozornila, že má nevhodné oblečenie a že takto by rozhodne nemala ísť na ulicu, kde sú malé deti. Ďalej oznámila, že ak s tým nič neurobí, zavolá na ňu políciu.

@rovi_wade

Reply to @zoldyckwitch YOU GUYS ASKED FOR IT!!! HERE’S THE OUTFIT REVEAL!!! ##fyp ##fypシ ##foryou ##viral ##ootd

♬ original sound -

Rovi priznala, že tejto hrozbe neverila. No keď prišiel policajt, zostala v šoku. Celý zásah nakrútila na mobil. "Som oblečená a jej sa jednoducho nepáči môj štýl. Vadí jej moje telo," vysvetľuje policajtovi. Susedke vraj ešte povedala, že v takejto horúčave sa určite neprezlečie do niečoho iného. Vo videu počuť aj muža zákona, ktorý hovorí, že všetkému rozumie.

@rovi_wade

like for outfit reveal #messytok #drama #neighbours #karen #cops #feminist #fyp #fypシ #foryou #viral

♬ original sound -

Príspevok doteraz zaznamenal už viac ako 12 miliónov pozretí. "Čo očakávala, že urobia policajti? Určia jej dress code? Toto nie je škola," uviedol jeden z užívateľov. "Potrebujeme štandardizovať povolenie, aby ľudia mohli mať na sebe to, čo chcú," napísal ďalší, ktorý nechápe susedkinu prehnanú reakciu na odev Wadeovej. 

Viac o téme: OblečenieSusedaSťažnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu