Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO nákupného vozíka v obchodnom centre totálne zmiatlo ľudí: Viete ale prečo?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

CANBERRA - Na príspevku zverejnenom na Facebooku sa zabáva množstvo užívateľov, ktorí ho zároveň zasypávajú vtipnými komentármi. Jeho autorke na totiž podarilo zdokumentovať bizarnú situáciu v austrálskom nákupnom centre, kde sa nemohla dostať k "uväznenému" nákupnému vozíku.

Pohľad na opustený vozík zakliesnený v boxe na parkovisku v obchodnom centre Westfield v Canberre rozosmieva užívateľov sociálnej siete. Autorkou záberu je istá Colette, ktorá ho okomentovala slovami "mám otázku". Problém spočíval v tom, že sa nemohla dostať k vozíku. Z jednej strany jej v tom totiž bránil múr a z druhej hrubá tyč kovovej konštrukcie. Na sociálnej sieti sa vzápätí objavilo video inej užívateľky, ktorá mala podobnú skúsenosť. Keď sa chceli aj s priateľom dostať k nákupného vozíku, museli ho nadvihnúť cez kovovú zábranu. 

FOTO nákupného vozíka v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

FOTO nákupného vozíka v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Užívatelia špekulujú nad možnými príčinami umiestnenia vozíka a snažia sa prísť na to, ako a prečo zostal na tomto podivnom mieste. "Ktokoľvek to takto vymyslel, musel mať zmysel pre humor," napísal jeden. "Ten vozík je určite v karanténe," zažartovala ďalšia osoba. Zdá sa však, že najpravdepodobnejší je komentár, v ktorom sa uvádza, že "kovová konštrukcia nie je očividne upevnená, niekto sa zabával a jednoducho ju iba otočil".

 

Viac o téme: VozíkNákupné centrumHádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu